- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разкъсвана между него и приятелката ми
Здравейте новичка съм тук и незнаех каде да бях пуснала темата затова я пуснах в друг раздел , но не получих много мнения а съм много объркана моля ви помогнете ми .Ето и моя проблем попринцил е много дълго за разказване затова ще карам на кратко Smile Преди време едно момче от моя калс хареса моя проятелка и затова реших да му помогна понеже я познавам, но тя не го харесваше и не се получи нищо даже тя го отряза много гадно .От тогава станахме много добри приятели прекарахме лятото заедно и неусетоно стана нещо ,ставахме се по-близи и накрая станахме нещо като гаджета ,но не съвсем вичко започна като шега : гушкахме се , целувахме се и др неща кото правят гаджетата, но и за двама ни това беше просто шега без чувства .Като на игра, но с времето нещата се задълбочиха и от моя и от негова старана наскоро ми каза че мисли че на само ме харесва но и ме обича Shocked Shocked от една страна се зарадвах защото чесно казано и аз изпитва нещо към него ,но.... от др страна незна чувствам се гадно у гузно 1во заради моята приятелка тя не изпитва нищо към него но когата сме си говорили тя каза че не исак тои да има приятелака неиска никоя да я измества от мястот и . А др е защото макар и да тварди че харесва и може би обича мен знам че не е тъка и го показва постоянно преди няколко дена и рецитира любовно стихче не че съм против даже много бих се радвала те да се съберат но ......това което той прави е много странно и не мога да го разбера Sad просто и аз незнам какво да правя и да си мисля моля ви кажете ми Sad Sad Sad Sad Sad![]()
![]()
![]()
![]()
Love is pain !
Кажи му , че не изпитваш същото към него , каквото той към теб ... че искаш да сте просто приятели , а и не искаш да нараниш своята приятелка , защото все пак любовта е до време , а приятелството е завинаги
.. само болката е истинска ..
mm ne mislaq che ima smisyl da goworq s neq poneje nikoi ne znae za nas - za towa koeto stawa mejdu nas![]()
![]()
![]()
a akao goworq s neq tq shte razbere i az neznam weche
:
Love is pain !
мии поговори с приятеля ти , изяснете си сичко и така![]()
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Точно и яснo!Първоначално написано от skateprinces19
Хм от една страна искаш да си с това момче от друга искаш приятелката ти
Гадното е че тя нито го харесва пък не ти позволява да бъдете заедно
малко странно ти не и го крадеш .щом тя не го харесва невиждам какъв й е проблема
ПО добр говори с нея как би реагирала ако разбере че харесваш това момче,може даже да й разкажеш как е станало всичко
Ако пък е толкова не разбрана и не иска да имаш връзка с всяко момче което я харесва или я докосне просто говори с твоя фр че не можеш да си с него защото твоята фр там ще се сърди и не искаш да я загубиш въпреки че го харесваш много
Но според мен твоята фр е малко егоистична щом не ти дава да си с момче с което я харесва,разбирам тя да има чувства към него но щом няма,незнам защо трябва да се сърди
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
ти си меко казано ТЪПА - тая твойта приятелка хем го е отрязала хем не иска да има приятелка, за к'ва се има?!?!?!? Ай пращай я с чантата за хляб да ти имам и приятелката...щом изпитваш нещо към т'ва момче и той към теб нищо не може да ти пречи...или уж така трябва да е.
Извинявай ама приятелката ти е гадна и тъпа егоисткаКоя е тя, че да казва кой с кого да бъде, като не го харесва да го остави на мира да бъде щастлив с друга поне. А относно момчето - мисля, че е най-добре да седнеш и да поговориш с него, за да се изясните
![]()
Така..
Твоята приятелка е много егоистична..отрязала го е,ама иска въпросното момче да бленува за нея постоянно - е няма как да стане това..
А и ти постоянно с нейните прищявки ли ще се съобразяваш и заради тях трябва да страдате и ти и той? Хм.. помисли малко и за вас самите и постъпи така,както ти искаш,а не така както на нея й е изгодно..
Поговори с момчето и с нея,обесни им това,което те притеснява и бъди с момчето,щом изпитваш нещо към него..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Пф ,, първо се научи да пишеш после пускай теми!!!![]()
![]()
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
И отново за хърбела и щърбела. Или запетайките не ги броим?Първоначално написано от sladka__droga
По темата: Говори с приятелката. Ако няма положителен резултат - тя не ти е приятелка. Ако момчето я обича - кофти за теб, няма какво да направиш.
Няма нужда да се съобразяваш с нея. Явно е тъпо парче, щом не иска да е с него, но не иска и той да си има друга.Първоначално написано от lilawelka
Говори с него. Виж той какво иска и как е най-добре да се развият отношенията ви.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Събери ги двамата на едно място. Говорете, кажете си всичко , което има за казване и се разберете.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
mm![]()
![]()
kakto kazah weche tq neznae za nas i ne iskam da nauchawa za nas zashtot q poznawam mnogo dobre i znam kaka shte reagira a ne iskam da q za gubq znam che lubowta e do wreme a priqtelstwoto wechno.... mnogo sym obyrkana i az neznam kogo da izbera weche
![]()
![]()
![]()
![]()
s neq postoqnno se karame za shtqloi neshtqlo
![]()
![]()
![]()
![]()
i prosto neznam kogo da izbera ima momenti w koito ne iskam weche da sme priqtelki ,no i az neznam sega pak sme skarani za golqma glupost i ne mislq da se zdobrqwam sneq mnogo oh i az neznam dyrja i na dwamata i oshte ne moga da re4sha koi da izbera
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Love is pain !
+1Първоначално написано от UFOs
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Първо твойта шибана приятелка е малумна , ко значи никой да не е измества , нали не го харесва кво са праи на интересна , просто не иска ти да си с него , женската скапана злоба.
Второ как така оня педал те харесва и те обича а чете любовни писма на майка му на путката......
Тва нещо хич не ми се връзва ма много ма е на кура.
КО ти харесва въри с него и френдката ти да духа , ако не ти харесва режиш и тва е ако е мъж ша го е през оная раота.
Тва е истината няма смисъл тука та лъжа та тва напрай та онва , КО ТИ Е КЕФ НА ТЕБЕ НА ФУГАТА ТВА ПРАИ БЕ МОМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
moqta stara tema na now glas problema sega e mnogo po-seriozen goworih me dwamata( az i mocheto) i toi kaza che spodelq chuwstwata mi![]()
![]()
i ot togawa neshtata trygnaha dobre na men mi beshe trudno wse oshte da powqrwam ,che chuwstwata mu sa izkreni no se opitwah . Wsichko beshe dobre do dnes az chetqh lubowen horoskop za meni za nego (za nashite zodii po-tochno) i mu pratih i na nego no trqbwashe da izbere za koq zodiq da chetek demek za negowata i nqkoq dr narochno ne mu dadoh naprawo za nashite 2 zadii zashtot iskah da widq dali shte izbere moqta zodiq no.......... toi izbra neinata zodiq
![]()
![]()
![]()
![]()
i na wsichkoto otgore mi prati da cheta kvo pishe za nego i neinata zodiq az bqh naprawo potresena
![]()
:cry(da znam che ne e koi znae kakwo no wse pak molq wi razberete me tolkowa pyti mi e kazwal che me e obicha a posle e prawil neshta s koito e pokaza che obicha neq a towa me ubiwa ), kazah mu che towa e neinata zodiq . I toi pochna da se oprawdawa che mislel che bila moqta i zapochna s wechnite si oprwdaniq no az bqh tolkowa naranena i ne iskah da go slusham. Posle izlqzohme i zapochanhme da goworim toi zapochana da me obejdawa kolko me obichal i tyka na tatyk kolko mnogo syjelqwal kaza mi che weche ne iskal da me naranqwa ( to towa go prawi pochti postoqnno ama kat da e ) bilo mu pisnalo weche kaza che shtqlo da byde po-dobre da se razdelim da ne sme weche zaedno i da sme prosto priqteli az ne izdyrjah i si zaminah
![]()
![]()
a toi moq hubosnik otishal i iskal da se MQTA OT MOSTA
![]()
![]()
poneje mu bilo pisnalo da me naranqwa
tochno po towa wreme mu pisah poneje iskah pak da se widim za da ne ostawat neizqsneni neshta mejdu nas . I towa che mu pisah go e nakaralo da ne skochi po-tochno kakto toi mi kaza misylta za men go e sprqla misylta za towa che shte e dakech ot men .A az wyobshte neznaeh za towa posle kato se widqhme otnowo i goworihme toi se mi powtarqshe kak ne me zaslujawyl kakyw losh fr bil che ne trqbwalo da sme poweche priqteli i tem podobni
sega mi se moli i isak da mu prostq pak i da mu wqrwam no az prosto ne moga ,molq wi daite mi nqkakwi syweti kakwo da prawq zashtot se chuwstwam w bezdynna qma i ne nemiram izhod![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Love is pain !
Ами тръгни си с момчето.Приятелката ти е мн странна хем го е отдрязала хем неиска да тръгне с друга.Ако толкова го обичаше те 2-та щяха да тръгнат.Ти него крадеш той те обича ти също.Ако ти е истинска приятелка ще те разбере и нещата ще си дойдат на място.Просто отиди и го кажи а от там тя да си прави изводите!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
И аз мисля така но ако е найстина приятелка тя няма да мисли как вече не е на първо място за момчето но ще се радва за теб че си си намерила момче.А и това което прави тя е лакомия.А и от поста ти оставам с впечатлението че с него също сте станали добри прятели или се бъркам??Първоначално написано от skateprinces19
![]()
![]()
КВИ СА ТИЯ ГЛУПОСТИ БЕ????Зодий и простотии тва са пълни глупости и ако някой е сгрешил тва си ти а не той.Чудо голямо че избрал нейната зодия ако се чувствате добре заедно не ви трябват такива глупостиПървоначално написано от lilawelka