- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разкъсвана между него и приятелката ми
dobre znam che e glupawo no se oputai da se postawish na moe mqsto da mi kazawa che me obicha i w syshtoto wreme da i recitira luboven stih da mi kazwa che me obisha i che za nego tq nishto ne znamchi a w syshtoto wreme da me uwikwa zaradi neq za neshta za koito ne sym winowna ne se chuwstwam sigorna che toi naistina izpitwa neshto kym men![]()
![]()
![]()
moje prosto da ne iska da me narani i da se opitwa da q zabrawi oh i az neznam mnogo sym obyrkana ot wsichko towa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neiskam da zgresha i da gi zagubq i 2wamata a dokolkoto q poznawam moqta fr tq e mnogo goredeliwa i nqma da priemem ako razbere za nas shte se upita da ni razdeli i da si go wyrne a s nasheto priqtelstwo shte e swyrsheno nikoga ne sme se karali seriozno poznawame se ot mnogo wreme i nikoga ne sme imali seriozni skandali da se stiga do krai na priqtelstwoto ni no q poznawam mnogo dobre i znam kakwo shte stane ako razbere
![]()
![]()
![]()
![]()
i me e strah da ne zagubq i dwamata
![]()
![]()
![]()
![]()
Love is pain !
Значи накратко тя е егоистка и не знае какво иска. Той е луд (мята се от мостове) и също не знае какво иска (теб или нея), а ти също не знаеш какво искаш: него или приятелството с нея. Избереш ли едно от двете дилемата ти е решена. Или го късай и си стой с егоистичната неистинска приятелка,която е на принципа: "Не ми трябва,ама и на друг не го давам". Или я мани нея и си стой с емо-самоубиеца дето може да обича и нея и тебе и все не е наясно. Това е отговора ня въпроса ти. А сега се замисли дали не е по-добре с нея да сте приятелки с дистанция, с него също така и да си намериш НОРМАЛНО момче и лека-полека по - всеотдайни приятели?
Е чак пък да се мята от моста..... айде айде. Стига глупости. Че вие ако от сега се мятате от разни мостове, тогава какво ще правите като станете на по 30г? Това са пълни простотии.
А сега конкретно по темата... Ами като за начало вземи да решиш какво искаш ти. Ти хем искаш нея, хем - него, ама така като гледам тая няма да я бъде. Та... реши какво искаш и кое е по-истинско(ако мога така да го нарека) и .... това е отговора. От там нататък просто трябва да изпълниш това, което си решила.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."