Цитирай Първоначално написано от lilawelka
moqta stara tema na now glas problema sega e mnogo po-seriozen goworih me dwamata( az i mocheto) i toi kaza che spodelq chuwstwata mi i ot togawa neshtata trygnaha dobre na men mi beshe trudno wse oshte da powqrwam ,che chuwstwata mu sa izkreni no se opitwah . Wsichko beshe dobre do dnes az chetqh lubowen horoskop za meni za nego (za nashite zodii po-tochno) i mu pratih i na nego no trqbwashe da izbere za koq zodiq da chetek demek za negowata i nqkoq dr narochno ne mu dadoh naprawo za nashite 2 zadii zashtot iskah da widq dali shte izbere moqta zodiq no.......... toi izbra neinata zodiq i na wsichkoto otgore mi prati da cheta kvo pishe za nego i neinata zodiq az bqh naprawo potresena :cry(da znam che ne e koi znae kakwo no wse pak molq wi razberete me tolkowa pyti mi e kazwal che me e obicha a posle e prawil neshta s koito e pokaza che obicha neq a towa me ubiwa ), kazah mu che towa e neinata zodiq . I toi pochna da se oprawdawa che mislel che bila moqta i zapochna s wechnite si oprwdaniq no az bqh tolkowa naranena i ne iskah da go slusham. Posle izlqzohme i zapochanhme da goworim toi zapochana da me obejdawa kolko me obichal i tyka na tatyk kolko mnogo syjelqwal kaza mi che weche ne iskal da me naranqwa ( to towa go prawi pochti postoqnno ama kat da e ) bilo mu pisnalo weche kaza che shtqlo da byde po-dobre da se razdelim da ne sme weche zaedno i da sme prosto priqteli az ne izdyrjah i si zaminah a toi moq hubosnik otishal i iskal da se MQTA OT MOSTA poneje mu bilo pisnalo da me naranqwa tochno po towa wreme mu pisah poneje iskah pak da se widim za da ne ostawat neizqsneni neshta mejdu nas . I towa che mu pisah go e nakaralo da ne skochi po-tochno kakto toi mi kaza misylta za men go e sprqla misylta za towa che shte e dakech ot men .A az wyobshte neznaeh za towa posle kato se widqhme otnowo i goworihme toi se mi powtarqshe kak ne me zaslujawyl kakyw losh fr bil che ne trqbwalo da sme poweche priqteli i tem podobni
sega mi se moli i isak da mu prostq pak i da mu wqrwam no az prosto ne moga ,molq wi daite mi nqkakwi syweti kakwo da prawq zashtot se chuwstwam w bezdynna qma i ne nemiram izhod
КВИ СА ТИЯ ГЛУПОСТИ БЕ????Зодий и простотии тва са пълни глупости и ако някой е сгрешил тва си ти а не той.Чудо голямо че избрал нейната зодия ако се чувствате добре заедно не ви трябват такива глупости