- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ако някой може да помага .. ако не ........
Ем нячи то проблема е такъв че имам бяло течение .. Струваше ми се нормалко ама сега вече почвам да се притеснявам щото е доста силно .. Видях че има друга такава тема обаче проблема е че при мене то е от много много одавна и не е базможно да е няква инфекция или от хапчета .. Ако все пак има някой със същия проблем да сподели или да помогне .. Бих се раздвала на някой полезни съветчета ..
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Извинявам се че съм оплела думичките на места ама найстина бързам че имам малко работа ..![]()
Ми отиди на лекар, той най-добре ще ти кажено няма страшно спокойно, щом мислиш че не от инфекции и т.н
;p
white sensation![]()
Еми шот ако е било инфекция нещо би трябвало да ми мине .. А аз го имам от много отдавна.. Найстина трябва да отида на генеколог ..
Не трябва да бъркаш прозрачното вагинално течение с бялото.
Прозрачното е нормално да го има в нормални количества,но бялото е причина за възпаление или инфекция,може да е и от временно заболяване.и на мен се е случвало.Кажи на майка си и идете на лекар![]()
Малко сме разумните.
Чакай малко, как така една инфекция ще ти мине от времето?
Няма такъв филм
Една инфекция НЕ минава с течение на времето, а благодарение на хапчета и това, че го имаш отдавна може само силно да те тревожи, а не да те успокоява, бягай на лекар, за да ти каже дали ти има нещо и ако ти има - какво![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ми май сте прави .. Най - добре да си ида на лекар .. Мерси все пак![]()
![]()
![]()