Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Абе,Вие сте много странни!А ако беше казала,че е на 16-19?В някои постове чета само това.."Ти си 13 годишна..не може да изпитваш не знам си какво" и прочие.И Вие сте били на 13,и Вие сте изпитвали нещо силно към момче/момиче.Може да не е било любов,ала сте си мислели,че е .В пъти по-добре е да изпитваш обич(може би) към някой друг от рано,не само към себе си.Нещата не са се получили,на момичето му е кофти и е нахвърляло разни мисли.Сега ще има поне 2 страници оборващи моето мнение от типа на:"Аз на 13 си играех с кукли","Аз на 13 обичах само мама и тати" и прочие.От такива мнения БОЛ!Всеки се прави на големия моралист и съвсем забравя онея първи трепети,които е изпитвал на 12-13.Лично на мен не ми харесва.Въпреки,че те разбирам.И на мен,когато ми е кофти си нахвърлям разни мисли..Имам 2 кутии с такива "произведения" върху хвърчащи листчета.Съветвам те да не си публикуваш стихотворенията в интернет пространството.Просто някои хора нямат дарбата да пишат.След време ще прочетеш пак разказа си(ако се води така,ако не-прощавай) и ще разбереш за какво ти говоря.
Никой не е казвал тези неща конкретно в темата.
Оо, тя пък ако беше на 16-7 съвсем нямаше да й бъде простена тая лиготия, наречена "В стаята" : О

Обикновено мнения от рода на "На 13 си играех с кукли" се появяват не след любовни словоизлияния, а след теми свързани със секс, пуснати от 13 годишни момичета.

Предполагам не е правилно да гледам отвисоко на нещата, ама писаниците й са пълни глупости...

Естествено, че не е изключено да изпитва чувства и да й е супер гадно (все пак моята 1ва любов беше точно на 13...), за чувствата няма години, съгласна съм! Но това не променя факта че написаното от нея е тъпо, или поне за мен.
Съжалявам за мнението си, но е такова. Такова, каквото съм подчертала от мнението ти междувпрочем. Ето такова е, само че обикновено се изразявам по-грубо. Както и да е. Лека вечер и дано няма много обидени.