- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В стаята
"Много е тъжно, но е добре написано БРАВО! Е като изключим частта с Токио Хотел"
+1![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Както казаха спри частта с Токио Хотел.На мен само ми помагат,докато съм в тоалетната.Като нахвърлиш 2 думи не го прави нещо.Както казаха момент на разочарование/отрязване на гадже/проблеми с родители,приятели и прочие.Мислейки,че проблемите му/й са драстично различни от проблемите на другите.И така се затварят в себе си.Да не кажете нещо на 13 имах много силен "трепет" към 1 приятелка и след това вместо да седна да порева и прочие,излезнах на дискотека и се запознах с други хора.И просто ми мина като 1 нищо.Просто по-малко мисли,а се забавлявай
П.П.Не те бива и е смешно както казаха като станеш по-голяма и видиш какво сега си написала може и да се пръснеш от смех,може и да съжаляваш,че онзи хубав слънчев ден не си излязла на вън,а си затворила щорите и си пуснала Токио Хотел.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Bravo!! Mn mi haresa, imash talant, razvivai go!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Impossible is a dare.
Мармаладке, ако авторката не беше на 13, а на 16-19, по-скоро бих и' казала да се гръмне, защото е твърде безмозъчна за годините си. =О Но тъй като не е, ще кажа само - стегни се бе. Кви са тия имо тийн депресив кофти токио хотел булшитс. =О