- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Хубаво ли е да си мажа пъпките с ракия?
иcкам да попитам дали е хубаBo да cи мажа пъпките cъc ракия? и дали помага
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
ne sum 4uvala rakiqta da pomaga za pupki![]()
Ne rakiqta nadali 6te ti pomogne.Probvai sus silicilov spirt ama ne e mnogo polezno 6toto osven,4e izgarq pupkite izsu6ava i kojata.Pitai v nqkoi parfiumerien magazin,no ti preporu4vam da se konsoltira6 i da hodi6 pri kozmetik a ne da si pravi6 eksperimenti.Kozmetika nai dobre 6te ti pomogne i 6te ti kaje s kakvo da si maje6 liceto
![]()
правилно...кожата все пак колкото и тъпо сега да звучи ти е за цял живот...Първоначално написано от Vampirela
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Не ти препоръчвам да ги мажеш с ракия
opredeleno ne znam ama moje i da e vqrno za6toto rakiqta si e spirt,a spirtat gi izgarq,ama naistina nedei da si pravi6 eksperimenti s kojata kakto kazaha po gore
![]()
I was lost and I'm still lost...
po dobre nedei da gi maje6 s rakiq za6toto ne e polezno za kojata.az naprimer polzvam kozmetika ot oriflame i mi pomaga.ako iska6 probvai i ti-ni6to ne gubi6.![]()
Ми то ракияата все си е спирт...но все пак по апретките продават салицилов 1%...аз такъв ползвам...вярно поизсушава кожата,но аз си я мажа отделно с хидратантен крем
Как ша си изразходваш ракията за лице бе ти луд ли си,знаеш ли за твоите пъпки как ще се напия тая вечер хахахахаха
аре сериозно - ракия не помага,обаче ако си се стискал и остават ранички определено ракията ще помогне за дезинфекция.Но ти препоръчвам не стискай пъпчиците![]()
Първоначално написано от stel4eto__
nadali 6te ti pomogne!po dobre si vzemi salicilov spirt pomagaako iska6 otidi na dermatolog i toi da ti kaje kakvo da si vzeme6
aba rakiata e za piene ne e za pupkiaz imam pupki baq ama s korektor i fon diu ten tei gi zalichaam che nemoi da kajesh che i 1 imam
![]()
т. 2, 9
не ги мажи
но пий ракията
само хабиш материала
взе ми си някво кремче
clean & clear
По-добре използвай специални продукти за лекуване на акне не ракия![]()
Ракията не помага![]()
Най-много да се ползва,ако си си изтискала някоя пъпчица и нямаш с какво да я намажеш,ракията помага дане се разнесе.
Но не ги премахва.
Аз за пъпчици си използвам едно лекарство,много помага,но е с рецепта и го приготвят в аптека.
Пробвай Зенерит,на мен много ми го хвалят,но аз лично не съм го ползвала![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
абе тва е се едно слагаш спирт или поне така мисля![]()
![]()