.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Размерът ИМА значение и точка.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако има любовна игра...доста дълго бих издържала без секс. Единствено само първото проникване би ми липсквало. Всъщност това е едно от малкото неща, които ми доставят удоволствие в същината на половия акт. И не защото ми е неприятно останалото. Просто не може да се сравни с това, което изпитвам по време на оралния секс. Изпитвала съм оргазъм по време на акт. Да, хубаво е, но не е толкова хубаво колкото този, предизвикан от езика му. Имам понякога нужда от секс, но ако няма любовна игра, все едно нищо не съм правила......
    Иначе не мога да кажа нито колко му е голям, нито дали е малък в сравнение с някой друг. Бих казала по-скоро, че е леко голям за мен, щом при 3 години секс, все още ме боли и то доста понякога. Обичам да го чувствам В мен. Ако може да е в мен без секс, след като ме е изтощил преди това до припадък-идеално.

Колкото за размера-дали е 15 или 17 см едва ли е чак толкова различно. Може би под 12 и над 20 има значение..........Знам ли?

hottie
    Guest
    Аз тука да не излезна някаква пишкоманка 20см според мен също е много. Не искам да ме боли все пак. Но виж само любовната игра мен ме дразни, даже не издържам много. Тя по-скоро ми действа като възбуда, предпочитам оргазъм при проникването.
    Твоя мъж трябва да е златен, много малко момчета биха издържали главно на оралня любов

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Аз тука да не излезна някаква пишкоманка 20см според мен също е много. Не искам да ме боли все пак. Но виж само любовната игра мен ме дразни, даже не издържам много. Тя по-скоро ми действа като възбуда, предпочитам оргазъм при проникването.
    Твоя мъж трябва да е златен, много малко момчета биха издържали главно на оралня любов
    Разбира се, че правим секс. Но и той, и аз не обичаме толкова, колкото оралните ласки. След 5 минути секс му се иска просто да му направя 1 хубава..........флейта. Смятам, че "вината" е и на двамата-прекалено много се разглезихме с това близане и смукане и другото е между другото.

П.С.Опре ли момента за проникване, по-скоро аз го искам. Той иска още и още да ме задоволява........

Град
    Свищов
    И аз това казвам.......

Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    daaa....пълен с комплекси че твоя сигурно е 10 см еми да ти кажа размера ИМА значение и то много. коя ли е тази която те е обидила да я поздравяя мн си злеее и едва ли 6те намериш приятелка която да задоволиш реално..най мн от съжаление някоя.не ти завиждам ГлупаК
    Бахти, то бива, бива ама чак такава простащина небива... То хууу, че ти се искат само големе пишки ама трябвали ли така да се изразяваш ма...

Мега фен
    Град
    SF
    Въпрос към вси4ките моми4ета, които твърдите, 4е 12-15 см. са ви напълно достатъ4но и вси4ко останало е излишно - правили ли сте го някога с по-надарено мом4е или ми говорите наизуст? Защото ако най-надареният е бил с 14-сантиметров, няма как изобщо да направите сравнението.
    И стига въртяли и сукали около това как единствено имало зна4ение как мом4ето си използва оная работа. Каквото и да си говорим, има главно един на4ин за "използване" и това е навътре-навън. Няма как да прави акробати4ни номера с пениса си, 4е са ми обяснявате как 4укането изисква кой знае колко специални таланти.
    Да настроиш моми4ето за секс - да, любовната игра - да, да създадеш подходяща обстановка и да знаеш кога какво да кажеш - и това да. Но сексът като секс си е навътре-навън и единственото съществено, което можеш да променяш, е темпото....

Робинята на Quench

Град
    Свищов
    SINDEL, принципно съм съгласна с теб, но при секса огромно значение има и ъгълът на проникване. Ако само повдигна таза си с 2 см, нещата са коренно различни.......
    Позата, в която той е застанал също е от значение. От значение е дори къде той допира тялото си с моето. Изобщо в самият секс има доста неща, които на пръв поглед са незначителни, но в съвкупност нещата се получават. Аз да речем мога да свърша в 1 единствена поза, при едно единствено темпо, при един единствен ъгъл и за това ми трябват 3-4 движения от негова страна........

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Въпрос към вси4ките моми4ета, които твърдите, 4е 12-15 см. са ви напълно достатъ4но и вси4ко останало е излишно - правили ли сте го някога с по-надарено мом4е или ми говорите наизуст? Защото ако най-надареният е бил с 14-сантиметров, няма как изобщо да направите сравнението.
    Сега честно и откровено- била съм с един, който му беше много голям, и въпреки че си пасвахме добре- ами болеше ме... С по- малък ми е по- добре... В крайна сметка влагалището на жената е 8 см, останалото е женска лакомия... Както казваще даскалката ми по биология...
    Но бъзика настрана, 12- 13 см ме устройват идеално...

Да не говорим, че от личен опит и от разговори- мъжете с по- големи се стараят по- малко- "нали им е голям, значи жената ще е доволна"... естествено, не важи за всички, но поне в моя опит и този на приятелките ми... Си е така.

Имам едн приятелка, която е имала безобразно много сексуални партнъори... Сподели, че единствения път, когато е отказала секс при вида на пениса на мъжа, е било защото му е прекалено голям... Хаха.

Но, както при всичко, предполагам е въпрос на вкус... За всеки влак си има пътници.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

hottie
    Guest
    И стига въртяли и сукали около това как единствено имало зна4ение как мом4ето си използва оная работа. Каквото и да си говорим, има главно един на4ин за "използване" и това е навътре-навън. Няма как да прави акробати4ни номера с пениса си, 4е са ми обяснявате как 4укането изисква кой знае колко специални таланти.
    Да настроиш моми4ето за секс - да, любовната игра - да, да създадеш подходяща обстановка и да знаеш кога какво да кажеш - и това да. Но сексът като секс си е навътре-навън и единственото съществено, което можеш да променяш, е темпото....
    =D>
    Welcome back!

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    desetki momicheta s koito sym razgovarql i.. haha sym stignal do zakliuchenieto che dobre izigranata liubovna igra prosto ne gi kara da mislqt za razmera, zashtoto podivqvat ot vyzbuda.
    Човек луд ли си бе??? Как може да съм задоволена само от любовната игра? Това е страшно възбуждащо ДА , но е подготовка за СЛЕДВАЩИЯ етап --> проникването !
    Това са пълни глупости и момичетата, които са ти го говорили явно не са имали опит с момче с малък пенис.
    Айде дойде опитната с всички размери пениси и си каза мнението. Btw... Тя се изфука, че приятеля и има 24см пенис които на сегашен етап и стигат Към Автора: Тоест твоите(както и моя е някаде там ~17см) 16 см са прекалено малко ОМГ комлексирах се!
    Ти луд ли си??? Кога съм казвала, че му е 24см? Не бих и спала с някой, на който му е толкова голям
    Виж ако се притевяш от размера ти и затова се заяждаш не си го изкарвай на мен Значи - хем искате да сме откровенни, хем не приемате истината. Еее не може да ви угоди човек значи

Ех ще трябва да ровя из стари теми деа...
    И май пак се хващате за най-малкото... къде си пролича, че съм се комплексирал. Момиче моля те, ако нямаш по-адекватен отговор от:"Ти луд ли си?" Недей пиши...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Мега фен
    Град
    SF
    =D>
    Welcome back!
    Аа, ама аз съм си тука, изобщо не съм ви оставяла Просто взех пове4е да разглеждам и много рядко си надвивам мързела и сядам да пиша по някоя тема

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    SINDEL, принципно съм съгласна с теб, но при секса огромно значение има и ъгълът на проникване. Ако само повдигна таза си с 2 см, нещата са коренно различни.......
    Позата, в която той е застанал също е от значение. От значение е дори къде той допира тялото си с моето. Изобщо в самият секс има доста неща, които на пръв поглед са незначителни, но в съвкупност нещата се получават. Аз да речем мога да свърша в 1 единствена поза, при едно единствено темпо, при един единствен ъгъл и за това ми трябват 3-4 движения от негова страна........
    Крем4е, така е - действително при някои пози, при определено темпо и ъгъл, можеш да свършиш за секудни, а при други може и да не свършиш изобщо. Но това пак ти сама си го правиш и от теб си зависи - имам предвид наместваш се, караш го да промени темпото, ако се налага, сменяш позата, дори си му го казваш в прав текст, ако не разбира от деликатни намеци В смисъл, те мъжете идея си нямат на кое моми4е как му харесва и винаги има един момент на нагаждане в на4алото на сексуалните взаимоотношения, в който оба4е пак вси4ко си зависи от жената. Тя показва на мъжа кое и как й харесва, много рядко се слу4ва той да го налу4ка сам от първия път, а дори и да стане, то пак е налу4кване, а не талант.
    Затова такива ги говоря

Робинята на Quench

SINDEL си е права.Ние тука в нашия град ги разбираме тия неща.

Какво значи "няма значение размера, а как го ползваш" - ами то няма много начини да го ползваш.

krem4e, може да сменяме пози, да пробваме какво ли не, ъгъл на проникване и каквото още се сетиш, ама ако ти е 10 см по-дълбоко няма да влезе.С 2 думи - има значение.
    Дори да не сме с такива каквито бихме искали, не мисля че трябва
    трябва да се комплексираме, по-големи няма да станат.

Прав си между другото.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от sScream
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    daaa....пълен с комплекси че твоя сигурно е 10 см еми да ти кажа размера ИМА значение и то много. коя ли е тази която те е обидила да я поздравяя мн си злеее и едва ли 6те намериш приятелка която да задоволиш реално..най мн от съжаление някоя.не ти завиждам ГлупаК
    Бахти, то бива, бива ама чак такава простащина небива... То хууу, че ти се искат само големе пишки ама трябвали ли така да се изразяваш ма...
    Напълно подкрепям sScream тая пръдла вече си позволява много,не вниква ИЗОБЩО в темите и се прави на Кралицата Сноу

Град
    Свищов
    SINDEL, то великите открития случайно са станали. А какво да правим в нашия случай, когато и двамата нямахме опит? Просто пробваме и ако нещо ни харесва-ок, ще го правим пак. Добрият любовник и добрият секс за мен не са идентични понятия. Добрият любовник е най-вече добър приятел и партньор извън леглото, готов на жертва, компромис, проява на разбиране. Добрият секс започва далеч преди проникването, защото добрият секс е този в главата ни. За това, когато съм нещо затормозена и сдухана, сексът винаги е напрегнат и крайно незадоволителен..

plum, вече споменах, че за мен това наистина няма значение, защото добрият секс за мен е оралният секс. Без него не мога. без полов акт-мога. А и аз правя секс вече близо 3 години с един и същи човек, нямала съм друг, дори друг пенис на живо на съм виждала, а никога не съм знаела размер му. Изобщо не ми дава да го премеря, твърди, че и той не го е правил и изобщо реално не ми пука. Той ме задоволява напълно. След секс имам една усмивка по лицето все едно съм се надрусала. Не мога да стана от леглото, защото ми причернява от преживяното удоволствие и съм разсипана. Много често още преди той да е събул панталона си..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си