SINDEL, то великите открития случайно са станали. А какво да правим в нашия случай, когато и двамата нямахме опит? Просто пробваме и ако нещо ни харесва-ок, ще го правим пак. Добрият любовник и добрият секс за мен не са идентични понятия. Добрият любовник е най-вече добър приятел и партньор извън леглото, готов на жертва, компромис, проява на разбиране. Добрият секс започва далеч преди проникването, защото добрият секс е този в главата ни. За това, когато съм нещо затормозена и сдухана, сексът винаги е напрегнат и крайно незадоволителен..
plum, вече споменах, че за мен това наистина няма значение, защото добрият секс за мен е оралният секс. Без него не мога. без полов акт-мога. А и аз правя секс вече близо 3 години с един и същи човек, нямала съм друг, дори друг пенис на живо на съм виждала, а никога не съм знаела размер му. Изобщо не ми дава да го премеря, твърди, че и той не го е правил и изобщо реално не ми пука. Той ме задоволява напълно. След секс имам една усмивка по лицето все едно съм се надрусала. Не мога да стана от леглото, защото ми причернява от преживяното удоволствие и съм разсипана. Много често още преди той да е събул панталона си..........