- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Завист, злоба.
А злобата и тя е нормална,но и тя не за менТва е нещо много гадно и го мразя наистина
Това да говориш на някой зад гърба е супер глупаво.Както и да унижавап някой само,защото си безсилен и не можеш да му го кажеш в очите и знаеш,че може да те направи смешен по един или друг начин и наистина е по-добър от тебе в нещо и тва те прави и завистлив.Аз не съм перфктен
Има и хора,които са по-добри от мен във всяко начинание
Браво на тях - да продължават в същия дух,но да говоря за някой зад гърба му и да не смея да му го кажа при положение,че наистина ненавиждам човека и го презирам е тъпо.Ако някой има нещо против мен винаги мога да го смажа с думи,а рядко и с ритници(в сми рядко ми се налага).Останалите нека си живуркат и говорят за мен каквото си искат само да не се правят на велики пред сички,че им се стъжнява живота.Така или иначе моето мнение за мен няма да го променят и ми е все тая,нито пък на истинските ми приятели - нека си говорят.Но злобата не е агресия и ми се случва да бъда агресивен,но не и злобен
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh