- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Завист, злоба.
Твърде категорично. А кой е казал че си прав/а? Че и смеещи се иконки пуснал/а... Твой си проблем ако ти винаги имаш за какво (и на какво) да завиждаш. Това е само хипотеза де, нищо не казвамПървоначално написано от Violenza
Не бъди ограничен/а. И да твърди кво? Не допускаш че може и да има такива хора? Не мислиш че има и други типове хора, така ли?
Не те нападам, но ми е писнало от изречения "Няма човек дето да не злобее/Няма женско приятелство/Няма такова/Няма онакова".
Това са изречения на морално пропаднали индивиди, духовно изгнили. Но само според мен, не се съгласявайте ако не ви изнася.
Мисля че всеки трябва да е способен да погледне по-далеко от носа си, да умее да вижда и по-извисеното, не ежедневното, и да се стреми да е такъв (мда, разкрих ли ви се като болна идеалистка, а)
Трябва да разбирате(ме?) извисеното и да го виждате(ме) най-вече.
Айде стига съм била поетична, че малко прекалих, но според мен има незлобливи и независтливи хора. Има и тва е. Аз самата до 4-5ти клас бях точно такава. Развалих се преди година и половина и то доброволно (не се давайте никога на злобата и огорчението...), сега се чувствам "чиста" отново.
Но както и да е.
*И между другото под завиждане разбирам "качествено" завиждане, дълготрайно, а не само стрела през ума ти, единична мисъл която разкарваш от главата си и т.н. Казано по-просто "системно завиждане", което те трови но така и не го махаш, не правиш опит да го разкараш и дори не осъзнаваш че е лошо качество.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride