А теб какво те бърка кой какво говори за теб и новото ти гадже?
Не са само децата, младите или старите. Аз също не поздравявам всеки в коридора, не го сматам за нужно. Относно хората които наричаш злобни- всеки има проблеми, които дават отражение на общуването му с околните. Какво да кажем пък за група объркани хлапета, които подражават сляпо на първия малоумен негър (или бял Very Happy ), дрънкащ малоумни текстове( Ела в колата да те изчукам и тн). За всяко нещо си има причини, които ти на този етап не би могла да разбереш. Затова е най-добре просто да гледаш себе си. ... Men me b1rka tfa 4e e glupavo decata da delqt ne6to pri polojenie 4e sa ravno postaveni....izob6to ne stava duma da pozdravi6 vseki vtori koito vidi6 po koridora.....izob6to ne govorq za tova....qvno ne shva6ta6 smis1la na temata...a tq e 4e e glupavo da te zqpat kogato doide6 malko po ekstravagantno oble4en ili kogato ima6 razli4na pri4eska ot tezi na ostanalite momi4eta.... za6toto v tozi slu4ai v moeto u4ili6te ti si zatrupvan s podigravki prez celiqt den...govorq za elementarno d1rjanie k1m drugite deca! A tova dali me b1rka koi kakvo govori za men...da b1rka me!Za6toto ako na teb ne ti puka kakfo razpravqt za teb...i v koi film te vkarvat na men mi puka