Днешно време е просто ужас...никой вече не знае как да се забавлява..като са ми разказвали майки,бащи,баби,дядовци как са се забавлявали ми става супер гадно,щото днеска всеки под забавление си мисли само как да се напии и други простотии и то някви "гъзета" дето се мислят за намбър 1.. а за училище споко аз уча уж в най-елитното училище на града а пък там са събрани най-простите хора на света или утрепките имам впредвид,че момичетата са супер надувки ще се спутак още малко и вече всяка с високи токчета нанана просто ужас и даже едни дето не се виждат кви са са напудрили с прически с туй онуй в лицето кат кон ..божке пък да не говорим за отношението ..ужас ..няма както преди да се смеем да се събираме вече всички по дискотеки,да се напият и секс само за това мисли днешната младеж..пък да не говорим,че никой не оценява малките неща..никой няма да иска да се разхожда сред природата или да се грижи за животни,това за тях е унизително..вече не можеш да бъдеш себе се,щото ще те охвърлят..пък да не говорим и за ученето то е на най-най-най-най-заден план..Така че младежи приятно пиене!!
Не говоря само за училище,а най-общо,щото сигурно пак ще кажете не е по темата!!