.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

често пиш-пиш

ам моят въпрос е:Днеска като ходих до тоалетната и си пишкам нормално обаче вече си се опраих ама се 1 нищо не съм направила....това преди време пак стана...от какво може д асе получи?от настинка ли от кво?
    искам мнение преди да ида на лекар
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Да ти имам обясненията

Може да е от много неща-настинка,инфекция,бъбреци.
    Естествено лекаря и изследванията ще кажат какво ти е.

Не отлагай,за да не стане по-сериозно,ако има нещо.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Eee, ama nishto ne razbrah Pishkash chesto ili ne mojesh da se izpishkash ?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

пиш-пииииииииииииш..
    Знаеш ли, че така казват на пикаенето на малките дечица до годинка и половина, защото не разбират като им се каже "изпикай се", а въпросното пиш се добличава до звука, когато уринираш.
    Не можеш да кажеш, че след като си се изпикала пак ти се пикае, ами сумати глупави обяснения...
    ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ, БЕ ДЕЦА!!!!

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    пиш-пииииииииииииш..
    Знаеш ли, че така казват на пикаенето на малките дечица до годинка и половина, защото не разбират като им се каже "изпикай се", а въпросното пиш се добличава до звука, когато уринираш.
    Не можеш да кажеш, че след като си се изпикала пак ти се пикае, ами сумати глупави обяснения...

ама ти д ане би да знаеш кво е та д ами казваш че не може?
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?

Град
    Перник
    Ако е проблем с бъбреците би трябвало и те да те болят.Да не си пила кола,кафе нещо такова,защото от това често се пика..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От обяснението ти не схванах много, но предполагам е цистит. А ако е постоянен този проблем, може да е диабет/какъв по-точно изследванията ще покажат/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

може да е цистит

според мен е цистит , това е нормолно , просто отиди да ти предпишат хапчета....

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    пиш-пииииииииииииш..
    Може, Сис, може.
    ice__kiss, ако искаш изчакай няколко дена. Може да е от студеното време, да си пила малко повечко вода. Изчакай 1-2 дена ако не е нищо сериозно, ще ти мине, ако не отивай на лекар. Иначе и аз бях така преди няколко дена от студа...

Има един чай "Мечо Грозде", бусколизин за да ти мине болката в края на пикаенето и антибиотици ми бяха изписали на мен. По-добре иди при личната, даже няма да се наложи да ходиш на уролог, в този сезон много хора го хващат тоя цестит, много е неприятен
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: често пиш-пиш

Цитирай Първоначално написано от ice__kiss
    ам моят въпрос е:Днеска като ходих до тоалетната и си пишкам нормално обаче вече си се опраих ама се 1 нищо не съм направила....това преди време пак стана...от какво може д асе получи?от настинка ли от кво?
    искам мнение преди да ида на лекар
    цистит

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming

Re: често пиш-пиш

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    цистит
    Как само по един от трите основни симптома на цистит, ти постави диагноза с такава сигурност?

Авторката, боли ли те, като пишкаш? Смисъл, освен, че ти се ходи често, нещо друго има ли?

ПП: Лекар е най-доброто решение.

Град
    Перник
    Schneeflocke..ти освен да се заяждаш с хората,не може ли да кажеш нещо смислено?
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Настинка, цистит... Има много възможности, ако не се оправиш най-добре отиди на лекар.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Според мен или е настинка или от рязкото сменяне на температурите(топло-студено).... въпреки това ако не се оправи лекар
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

аз пия цистон ама когато ме боли ама то не ме боли само е кофти че тъкно се изпикам отида си до стаята и трябва да се върна в тоалетната и така поне 5 пъти а и мечо грозде имам

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Прилича на цистит, но отиди на гинеколог, ние тук не сме лекари, особено онлайн лекари
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Schneeflocke..ти освен да се заяждаш с хората,не може ли да кажеш нещо смислено?
    Съжалявам. За разлика от другите лекари-врачки в този форум аз не поставям диагнози без преглед. Ще отречеш ли, че циститът има три основни симптома и че честото пишкане може да означава още много други неща(включително много течности)?

Може да е цистит. Има хапчета в аптеката..питаш и ти казват. И също чай от мечо грозде много помага.
    Аз имах и след няколко дни след като започнах да пия хапчетата ми мина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си