Predvaritelno iskam da kaja che izchetoh ostanalite takiva temi i te ne me ydovletvoriha zatova pisha nova :}
Kak da obiasnia na nashte she sum dostatuchno goliama da hodia na diskoteka (dnevna,lapeshka) te me tretirat tochno kato dete vtori klas a az se pak sum na 13 i polovina , 6 h triabva da sum si vkushti i to subota ili nedelia ot ponedelnik do petuk vednaga sled daskalo triabva da sum si vkyshti , ne me pyskat na kafe da izlizam , a az ne sum niakakva pianica imam dobur yspeh v ychilishte niamam loshi proiavi nepiia nepysha d s dve dysi sum dobro dete a te me tretirat toshno kato bebe . Kazah im che sum goliam chovek i che i az iskam da se zabavliavam kato vseki na moiata vuzrast a te mi chetoha edno hybavo koncko i sega sum nakazana za tva che mi se izliza i che ne mi se pribira vkyshti , mene tyka mi se stegna dyshta v 10 h si liagam sytrin traa da si ycha da si opraia detskata staia i da hodia na daskalo daje ne mi davat da nosi blyzi koito ne sa s miniatyrno dekolti , a za tokcheta i dyma da ne stava ..... prosto ne mi se jivee zared tiah si4ki se oplakvat che triabva da hodiat na daskalo a za men tva si e napravo spasenie ot nashte . Kakvo da pravia idei ?