.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Лицето ми почина !!!

Мамка му и прасе!! Гледам във форумите много хвалят тоя прословут Диакнеал на Авен, викам си, козметиката е френска, скъп е, може и да си струва... И си го купих.Имах 2-3 пъпчици и на двете бузи и реших да ги мацна.Мацнах ги, на другия ден никакъв ефект.Викам си трябва постоянство.Мацнах и втората вечер... Днес зоната около пъпките ми е адски червена, кожата ми не се бели, тя направо се кърти от лицето ми, а пъпчиците някак са завехнали, но си стоят по лицето ми, направо не знам как могат да създадат козметичен продукт с такъв ефект.Сигурно няма да излизам бая време от вкъщи.... Да му се невиди и помията...

ПС :: Знам, че ефектът му е такъв, но лицето през тези дни, когато го ползваш направо се срива, а ефектът не е положителен, а е тотАЛ ЩЕТА!!!

В случай,че не знаеш - всеки продукт действа РАЗЛИЧНО при различните хора!!!

Да, затова поне едно 50 % от хората се оплакват от това тъпо зачервяване и лющене, което е повече от грОЗНО, а ефектът е няма да казвам какъв!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ехх, много кофти ситуация.Мажи го с кремче Нивея, Бочко или Здраве, те винаги помагат в екстремни ситуации.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от ElisaDay
    Ехх, много кофти ситуация.Мажи го с кремче Нивея, Бочко или Здраве, те винаги помагат в екстремни ситуации.
    От 3-те, които ми изброй кожата ми става гадна и ми се появяват пъпчици.

Явно кожата ти е наистина чувствителна и е най добре да отидеш на дерматолог

Град
    Перник
    Абе ти каква кожа имаш?
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от barbapapas
    in defense of our dreams...

Град
    Наистина е чувствител щом от успокояващи кремове даже се дразни..

Кожата ми е нормална, а може би и леко суха.Но това е извън темата... Чудя се само дали е такъв ефекта на Диакнеал...Защото една моя приятелка ползва Скинорен и кожата и изглежда по идентичен начин.. Май ще прекратя употребата на Диакнеал, не знам.

Град
    Господи тези неща никога не съм ги чувала..пробвай с нещо по-леко.. може би просто тези..неща,не ти понасят..

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    то по тая логика няма добри и лоши козметични продукти?!

Ами кожата ми се прееба, откакто ползвах година и половина спирт и хлорнитромицин в съчетание и сега нито той ми действа, нито пък друг продукт.Затова прибегнах до Диакнеал-а...

ПС:: Сега съм на диета и не ям шоколад от около 12 дни.Пия по около 3 литра вода. За сега няма ефект, явно трябва да спра и мазното.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    Наистина е чувствител щом от успокояващи кремове даже се дразни..
    +1
    Bring it on baby.. I taste good!

ще го погребваш ли ?

Отиди на лекар,твойта кожа е адски чувствиелна.

Зависи си от кожата, не само от крема.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Ами кожата ми се прееба, откакто ползвах година и половина спирт и хлорнитромицин в съчетание и сега нито той ми действа, нито пък друг продукт.Затова прибегнах до Диакнеал-а...

ПС:: Сега съм на диета и не ям шоколад от около 12 дни.Пия по около 3 литра вода. За сега няма ефект, явно трябва да спра и мазното.
    На мен точно вчера ми препоръчаха точно това със спирта и хлорнитромицина, какво ти е станало на лицето от него?
    да знам дали си струва да го ползвам или...

Ами ползвах го година и половина, вярно, лицето ми беше по-добро от това по рекламите, но в един прекрасен момент (( след година и половина ползване )) спря да действа, и ефектът беше обратен.Избиваха адски много пъпки.Козметичната ми ми каза, че Хлорнитромицина бил приспивал пъпките, и замърсяванията оставали в най-долния слой на кожата, и каза, че кожата се съсипвала... Започнах да имам проблеми с лицето сега, появяват се пъпчици, които нищо не ги лекува, не много де, но достатъчно, за да те изкарат от релси...

R.I.P Syringe's face.

Това беше в кръга на шегата.Надявам се да не ми се разсърдиш.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    Перник
    Адски си ми странен/на.За какво използваш такива лекарства и мазила?За пръв път ги чувам.Не си ли гледал/а по рекламите за простите кремчета,които са 100 пъти по-добри от тези,които ползваш.Дори крем здраве можеше да ти премахне една пъпчица.Забелязвам,че все повече момичета се тюхкат,като имат миниятурна пъпчица.И си мислят,че гаджето ще и обърне внимание на пъпката.Явно си прекалила с кремовете.А всъщност на колко години си?
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Със сигурност съм по-големичка от теб.Колкото до крем здраве, ако намажа пъпчица с него, на другия ден тя е по-голяма и мазна.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Ами ползвах го година и половина, вярно, лицето ми беше по-добро от това по рекламите, но в един прекрасен момент (( след година и половина ползване )) спря да действа, и ефектът беше обратен.Избиваха адски много пъпки.Козметичната ми ми каза, че Хлорнитромицина бил приспивал пъпките, и замърсяванията оставали в най-долния слой на кожата, и каза, че кожата се съсипвала... Започнах да имам проблеми с лицето сега, появяват се пъпчици, които нищо не ги лекува, не много де, но достатъчно, за да те изкарат от релси...

aха, значи аз да не си го взимам тва?

ами ако си ползвам и почистващи маски за лице и след това нанасям спирта със антибиотика?....всмисъл че няма да има мърсотия, която да се задържа в долния слой на кожата...

Цитирай Първоначално написано от Reed
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    то по тая логика няма добри и лоши козметични продукти?!
    Не точно, но е права. Например Бочко, дето толкова го хвалят и дето уж е бебешки, получих алергична реакция към него...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

мажи се с цинкова паста....
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си