- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Анкета:Възможна ли е една връзка без кавги?
![]()
според мене не е възможно няма връзка без караници и спорове
по-простата причина че кат една двойка се карат значи имат някакви различия и те трябва да направят компромисно решение ! пък тези който не се карат явно няма какво да си кажат или не им пука особено един за друг кой кво прави и така нататък![]()
не може.. неизбежно е .. просто винаги ще се намери нещичко дори и съвсем малкоа пък и иначе не е интересно.. милоо... таковата..да така е мило...пхях
![]()
![]()
![]()
.!.
Не. Дори и да има такива връзки, в които няма кавги обикновено при възникването на някаква кавга изхода е фатален. Мисля че този вид връзки са доста неиздръжливи.
значи твърдиш че ако има кавги в връзката, тя ще трае доста време по простата причина че кат има некой проблем ще се намери компромис налиПървоначално написано от huligankata
![]()
Не.Когато се карате понякога трябва да правите компромиси и да отстъпвате ... но пък и след всяка кавга връзката става по-стабилна ...
а момичета що не кажете кога стават кавгите... кат земете да сменяте маслата...... някой друг ви е крив май а?
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Възмножно е ! не е задължително да се каратепоне аз се карам скойто и да било мн ама мн рядко
![]()
Ами имам приятелка,която девети месец е с едно момче и нито един път не са се скарали за нищо.Може би защото и двамата са по зрели и не обръщат внимание на глупостите...не знам.Но очевдино има такива връзки.![]()
Ми може да се каже и така. Да не говориме, че когато не е имало кавги всеки е преглъщал нещата, които не са му допадали и в крайна сметка накрая всичко избива, защото им е дошло до гушата и връзката доста често отива на кино. Е това не значи, че трябва непрекъснато да се карат хората, но когато има нещо трябва да се споделя, а това доста често води до разногласия.Първоначално написано от TupacShakur
Еми зависи от хората. Да речем ако той и тя са някакви шегаджий и само се лигавят... много рядко ще намерят причина за спор... а и да я намерят, ще я обърнат на майтап![]()
еlsy![]()
Искаш да кажеш, че примерно майка ми и баща ми не са зрели, защото се карат ли? Може би има двойки, които наистина не се карат и все пак са наистина рядко и все пак не може НИКОГА да не са се карали или спорили и т.н.Първоначално написано от moon_flower
Без тях нямаше да е интересно.Веднъж,ако те е боляло,обичаш по-силно,защото осъзнаваш истинската стойност на нещата,когато има опаст да ги загубиш![]()
Не,не искам да кажа това.Имам впредвид,че тя доста помага в това отношение.Защото ако погледнеш една двойка 13-годишни ще видиш,че се карат за абсолютни глупости и за всичко се сърдят.moon_flower написа:
Ами имам приятелка,която девети месец е с едно момче и нито един път не са се скарали за нищо.Може би защото и двамата са по зрели и не обръщат внимание на глупостите...не знам.Но очевдино има такива връзки.
Искаш да кажеш, че примерно майка ми и баща ми не са зрели, защото се карат ли? Може би има двойки, които наистина не се карат и все пак са наистина рядко и все пак не може НИКОГА да не са се карали или спорили и т.н.
А иначе...да,разбира се,че вероятно все някога са спорили за нещо.Но под "кавга" разбирам голям скандал или скарване.А доколкото знам досега никога не им се е случвало.Може и да премълчават,но това е което знам...
мне е вярно че ти омръзва аз само се лигавяя и нито има кавги нито ми е тъпо а дори обратното :P :P
Според мен не е възможно да има връзка без кавги.Просто е невъзможно.
mm nqma takava opedeleno, a ako ne se karate nikoga, zna4i ne durgite edin na drug dostatu4no,pri men na poslednata mi vruzka to4no tva i be6e gotinoto po toq na4in se suzdava6e nqkvo napregenie v dobriq smisul na dumata de
Категорично съм сигурна е може връзка без спорове и караници.Аз ходя с едно момче вече 8 месеца и нито един път не сме се карали и не сме спорили,а се разбира ме чудесно и много се обичаме...Знам че звучи невъзмножно,но е така![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
amii.. ne moje spored men bez kavgi ili sporove. s moq priqtel 4esto sporim ii to po4ti vinagi az zapo4vam spora![]()
oba4e dori f spora da tvurdq greshnoto toi spori spori ii nakraq kazva 4e az sum prava
samo i samo da ne sporim i da ne se karame (happy)
![]()
Не вярвам![]()
Дори и в началото да няма нищо,по-късно ще дойдат поне малките спорчета.Възможно е да няма скандали,но все малки караници ще има.Но пък,ако не са сериозни,не вредят мн,а вкарват разнообразие![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не е възможно.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
i az takaПървоначално написано от m0on lady
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Без кавги няма и сдобрявания после :P
Те внасят разнообразие и след като ги преодолеем си ставаме по близки, защото преодоляваме различията си![]()