.

Виж резултатите на анкетата: Може ли една връзка без кавги?

Гласували
110. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

21 19,09%
  • не

89 80,91%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    ако няма кавги, значи мисли само единия от двамата

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не,не е възможна връзка без кавги,а ако има такава,то каква връзка е...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Имала съм такава връзка, 8 месеца нон-стоп заедно и нито веднъж не сме се карали.. беше хубаво..
    Но намирам чар и във връзките, в които има кавги
    Просто после е много готино като се сдобрите
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Пловдив
    vinagi ima sporove.. prosto ne moje.. vinagi ima za kakvo da sporim s moq priqtel.. daje i za gluposti

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Струва ми се невъзможно. Че аз с моя приятел съм имала спорове и караници още преди да тръгнем....
    Не обичам караниците и споровете. Нормално, нараняваме се, говорим си неща, които сме решили в определен миг да премълчим, но винаги е било за добро. След кавгата сме излизали с по-ясни позиции, с по-голямо разбиране към другия, кавгата е била стъпката назад, която да ни засили.
    Познавам двойки, които се обичат и се карат. Познавам и такива, които не се карат. Една моя колежка не спори с гаджето си, когато той искаше да замине на мисия в Ирак. Дълго й се чудих как го прие нормално, спокойно, не му противореча.........След време се запознах и с него. Двамата просто са абсолютно безлична двойка....

Предпочитам всеки да има позиция, мнение, да го устоява, отколкото да нямаме 1 спор и да сме супер безлични същества.

Колкото до тези, които са имали връзки няколко месеца без кавги, каква е причината всъщност? Нима нямате нито 1 различие. Нима нито 1 път не сте си премълчали нещо, за да не се скарате? Ако е така......не ви ли е скучно поне малко?

Град
    в мазето ;dd
    просто и ясно - не

ami az ne obi4am kavgite,po-skoro ako se izdraznq se cupq....
    no ne moje bez kavgi pod edna ili druga forma
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Мега фен Аватара на iiirish
    Колкото и да се обичат двама души кавги и скандали все ще се намерят. Няма идеални хора, затова няма и идеална връзка.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами не може просто е неизбежно... В никакъв случай неможе да се намерят двама души, които да нямат за какво да се скарат и да са съгласни с всичко. Ако двама души не се карат по-скоро си премълчават и накрая става така че имат хиляда неща, които са премълчани, натрупва се натрупва се и в крайна сметка хората се разделят.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Еми зависи от хората. Да речем ако той и тя са някакви шегаджий и само се лигавят... много рядко ще намерят причина за спор... а и да я намерят, ще я обърнат на майтап
    Вярно е !
    Аз си падам такъв човек и до сега с никое гадже не съм се карала. Само обаче след като скъсаме и като си останем уж приятели, почват едни скандали ама....мани мани

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от woshata
    не може.. неизбежно е .. просто винаги ще се намери нещичко дори и съвсем малко а пък и иначе не е интересно.. милоо... таковата..да така е мило...пхях

Голям фен Аватара на akinom
    ТВЪРДО НЕ!
    Следвайки логиката, всеки ще отрече че няма връзка без кавги.
    Та нали за да се укрепят взаимоотношенията м/у двама души трябва да има разбирателство. Това разбирателство се печели като проблемите излизат на ясен план, споделят се и се обсъждат.
    Но понякога те са по- сериозни и едва ли един разговор би подпомогнал.В стремежа си - може би, - да се обсъди и разреши по- бързо този проблем хората стигат до кавги.
    сега от тук могат да се извадят много извооди, но най- важния е че семейство или какъвто и да е вид връзка не може да съществува реално и истински без кавги.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    Куба
    Напълно си е възможно да няма спорове как искате така го разбирайте възможное вярва ви се или не!
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
    Аз съм злобен боклук.!
    Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.

Има връзки при които момичето и момчето никога не стигат до скандали, но според мен двама човека когато се обичат винаги ще се стигне поне до ревност.Така че почти винаги се стига до скандали

не защото както всяко едно семейство си има проблеми така и всяка една връзка

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не Винаги се намира повод, дори и съвсем малък
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

nE moje ! mislq 4e to4no takiva ne6ta spotqvat dvoikite i taka se preudolqvat problemite taka 4e da ne se povtarqt ;]

Има такива връзки! ... Малко са ,, но ги има!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Ами имам приятелка,която девети месец е с едно момче и нито един път не са се скарали за нищо.Може би защото и двамата са по зрели и не обръщат внимание на глупостите...не знам.Но очевдино има такива връзки.
    Е, може да се карат, а тя да го отрича ...

А за връзката, караниците винаги съществуват.Просто е неизбежно.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    В една връзка винаги има караници, просто няма как. Неизбежно е, ако хората не се карат, значи или на единия не му пука или не им правят впечатление проблемите в тяхната "връзка"

О, не, такава връзка е невъзможна. Това не са филми, а-ла Cinderella story...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Улицата
    tezi koito se obi4at nai-mnogo se karat
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

а

няма как да не се скарате защото ако не се карате значи нещо не е наред

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    tezi koito se obi4at nai-mnogo se karat
    Ние с моя трябва значи да се обичаме ужасно много, защото се караме почти всеки ден

Град
    kadeto iskam
    Възможно е при връзка от разстояне, защото се виждате рядко и не искаш да губиш времето с него с караници нищо че и при такива връзки има караници. Тези които казват че няма значи не споделят всичко с половинката си, крият и си затварят очите за някои неща. Както се казва комин без пушек не може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си