- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Анкета:Възможна ли е една връзка без кавги?
връзка без караници не може , но от твърде много кавги не е възможна връзката или поне при мен така стана
Ем според мен няма истинска и пълноценна връзка, особено ако става въпрос за повечко време, в която да няма никога кавги и да си живеят щастливо до края на дните си.. Иначе имам едни фр, които ходят почти 2 години вече.. никога не са се карали.. никога не са имали разногласия.. Това за мен не е нормално. Все трябва да се обсъждат проблемите, а такива винаги има![]()
Абе не знам за тия ''мъдри'' мисли като ''Обичат се само тези,които се карат'' ,но с моя момък не сме се карали никога за година и нещо и всичко си е наред.
Или поне за мен да сме се карали не е да се бъзикаме нещо ала бала спречкване на майтап... така че... - не сме се карали и всичко е идеално![]()
От хората зависи.
хах кавгите и караниците
са нужни на една двойка, така както на
човек са му нужни вода и храна.
Ако една двойка не се кара
хората в нея са със сходни отношения,
едва ли не мислят едно и също и
си омръзват адски бързо.
Вие да сте виждали Двойка, която е заедно
повече от година
и да не се карат
Това е просто невъзможно...
I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad
Да,караниците и споровете са неизбежни в една връзка.Невъзможно е двама души да не се карат...По-хубавото след такива караници е сдобряването.То е най-сладко.![]()
Абе прекалено хубаво не е на хубавоНе може без кавги .. пък и няма нищо по яко от един секс за сдобряване
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
естествено че не може...иначе няма да е интересно :P
пък колкото повече се хараш с някой толкова повече го заобичвашпо мой наблюдения
![]()
white sensation![]()
не можее... като има скандали... и после като се оправят нещата се обичаме повече като че ли ...![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
да не прочетеш нещо !!!Първоначално написано от In_my_dreams
![]()
![]()
white sensation![]()
НЕ... то ако има ще е някъв фалш/измислица..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз също подкрепям теорията че не е възможно..няма перфектна връзка,по простата причина че няма перфекни хора;] винаги ще има за какво да се скараме..дори е така за най малкото незначително нещо...просто винаги си ги има тия моменти..не може и без тях :P
Имах връзка,продължила почти година и са тези почти 12 месеца се бяхме скарали САМО 3 пъти и то за прости неща,като:на кое заведение да седнем,кой филм да гледаме и къде да отидем на море...Отначало всичко беше страхотно,но след 6 месеца всичко започна да ми писваБеше прекалено скучно без поне една малка караница
Какво ли не правех за да се скараме за някоя дреболия,но без успех
Винаги той се изкарваше виновен само и само да не се скараме
И естествено накрая не издържах и се разделихме,нооо честно казано не съжалявам
![]()
И вече пряко по темата:Възможно е да има връзка без караници,но за мен тя ще е доста скучна![]()
хмм .. с моя в началото мн се карахме и мн си лазехме по нервите .. някак си .. нз .. после скъсахме за 1 седмица.. видяхме си живота без другия и пак се събрахме .. от тогава (г/д това стана пред месец) не сме се карали .. изобщо.. като иска да ми каже нещо което няма да ми хареса ми пише писмо и така си казваме нещата.. но то пак нее е каране .. нз според мен е възможно![]()
без да искам гласувах с ДА , но отговора ми е твърдо НЕЕЕ![]()
az puk mislq 4e vuprosa ne mn to4no zadaden poneje da moje bez kavki tva 4e ima mn malko vruzki v koito horata ne se karat e drugo ina4e da vuzmojno e
че тва връзка ли е ако няма спорения и каръници и т.н