za 1 mesec moje li da se svalqt 7 kilograma? i bihte li mi kazali kakvo da napravq za da gi svalq za 1 mesec? blagodarq predvaritelno![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Da moje s postoqnni trenirovki vuv fitnes i pravilno xranene s ograni4eniq ponqkoga![]()
аз не мисля че е възмножно .... освен ако спреш да ядеш тотално![]()
![]()
Слушай какво.Килограмите не са толкова важни.Защото може да изглеждаш пълна и да си 50 кг.И обратното.По добре застани пред огледалото и огледай това,което не ти харесва.Тогава отиваш на фитнес за да изваеш формата,която ти харесва.Килограмите не говорят на телесната формав някои случаи
хмм аз знам една диета но не съм сигурна за колко кг е но беше 5-10-15 дена само на ябълки и ябълкови продукти (т.е. или 5дна на 10 или 15 ако си тотален дундьо.. )![]()
И аз искам да сваля 7кг..не заради самите килограми а защото започват да ми личат..![]()
Преди бях доста кльощава а пък сега нз заради зимата или какво ноо си напълнях доста и то постепенно.. Явно складирам като мечките..
![]()
![]()
in defense of our dreams...
ami qj samo kiselo mlqko 1 byrkan4e na den ili nqkakvi zelen4yci ili 2-3 qb1lki na den i 6te svali6.
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
няма невъзможни нещапримерно ако по цял ден умираш от глад и правиш упражнения..и внимавай да не станеш цялата в стрии,че не се махат с нищо :P
Cruel Intentions
аз имам един въпрос за фитнеса.отскоро ходя и се чудя по колко време трябва да седя и по колко дена в седмицата да ходя.аз лично стоя по час на кростенажор най много и там едни други упражнения малко.ходя по 4-5 пъти седмично.някой може ли да ми каже дали е нормално или някаква друга програма.
п.п.да отбележа не ходя на фитнес за мускули или за отслабване.просто за тонус и за стягане да си се поддържам.
п.с.пускам и в други теми питането си![]()
ooo bojeeee ... kak s totalen glad shte otslaben be hora ?!?![]()
![]()
vie ne ste dobre ... nali moje da se razbolee taka . nedeite da davate takia idei bee...
po temata: amiii mnogo voda, yprajneniq, plodove i zelen4yci , bez testenie raboti [ne kazvam izob6to samo da se namalqt] .... tfa e gore doly
NO ne spirai totalno da qdesh zashtoto moje da poluchish anoreksia!
ari i yspeh4i![]()
![]()
mersi vi mackiii![]()
![]()
![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
Аз пък за 1 седмица отслабнах 2 кг,ядох основно плодове,позволявах си сладко и месо,дори и безалкохолни и алкохолни напитки.По принцип и тренирам(модерен балет)сряда и петък по 1.30 ч. Според мен е възможно![]()
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Колко кг. тежиш?
Колко см. си висока?
(ако те е срам дай някакви граници например : от 40-50 ..50-60 и т.н. )
а иначе със сиг. може да се свалят, зависи и от това какво си яла до сега, какъв хранителен режим по- точно спазваш?![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
ami visoka sm 164 sm i teja 54 kilograma poprincip se vodi che sm v normata no az ne se haresvam tqloto nqma nikakva forma..krakata sa mi slabi a zadnika i koremut golemi...
ami mislq da se lisha ot shokolad i ot testeni izdeliq..a hodq po 2 puti v sedmicata na fitnes po 1 chas..nadqvam se e dostatuchno za da svalq 7 kf za 1 mesec..?
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.