- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 ра част ;dd
Емии .... провокирана от предишната тема За какво обичате да разговаряте със роднини и приятелли реших да пусна и тая ... в случая е също толково безсмислена ама![]()
![]()
И така за какво най-често си говорите с половинката си ... ддз аз с моята половинка така да се кажа .... някак си май не намираме общи теми и това прецаква всичко
единственото което правим е да се караме ....
![]()
![]()
![]()
хахаха и аз преди много се карах с гаджетонапоследък се кротнах и не съм толкоз избухлива и не правя толкоз тъпотии
аа иначе по принцип се лафи за каквото се сетим...винаги има какво да обсъждаме![]()
Аааа то и ние се караме непрекъснатоама намираме теми..в едно даскало сме-обсъждаме,клюкарстваме
Ако не намирате за кво да си говорите,станете като нас-обсъждайте останалите
и им се подигравайте
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Уффф май вече няма никъв смисъл ... туко що ме попита ... "Искаш ли да си станем само приятели "![]()
![]()
![]()
лошото беше че нямаше какво да си кажем... и от там само караници и след тях последва и раздяла ...сс роднини има по-точно с майка ми си споделям и се разговаряме, с др не говоря толкова
![]()
white sensation![]()
Мани го,бе,не те заслужава...Първоначално написано от `black beauty`
Ще си намериш някой да си споделяте,да си гугате и да си говорите
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Спокойно.. да не ти пука..Първоначално написано от `black beauty`
А и щом нямате много общи теми е кофти и в повечето случей сигурно бихте се чудили какво да си кажете,ако още ходитехте,затова по-добре така да сте разделени и ти да си намериш някой друг,с който да не осъзнаваш как минава времето![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Първоначално написано от seduction1mplex
МЪЖЕТЕ СА ЖИВОТНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ И...без които не можем...
Пфуууууу да не ти пука мила.Добре че моя бивш кретен го скъсах че иначе трябваше вече да съм сгодена жена,да готвя, пера, чистя и можеше и бебешка количка да тикам...Живота е напред!![]()
![]()
Кофти работа,но света не свършва.
ние си клюкариме![]()
![]()
![]()
Ако не е това има толова много хиляди други неща.. как може да няма за какво да говориш?! Сващо гадже да не годите от половин месец и вече да сте изчерпали традиционните теми?