.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Авторката не отговаря. Може ония да се е оказал рус чичко, който я е завлякъл в няква тъмна уличка и са играли на Чичо Доктор. Ся сигурно е при психиатър or smth. O.o
    Хахахахах днеска докато бях с австриеца няколко пъти си помислих че може да ми се случи случка защото вече беше тъмно макар че беше едва 5 и се разхождахме по някви много забутани улички

Голям фен
    BaiToq, не, на 16 съм

Не отговарям защото ей сега се връщам от срещата Беше СТРАХОТНО Стояхме от 15.30 до 8 някъде Говорихме си за какво ли не, не млъкнахме, много се гушкахме.... Обаче не съм свиканала със срещи след тая дълга връзка и доста глупаво май се държах на моменти Изпуснах бая за бившия, което по закон НЕ БИВА да се прави, бях сополива и бая подсмърчах ииии не хапнах нищо през цялото време незнайно защо Е, не ме целуна Но сега ми писа пак и каза че е много щастлив, че сме се видели и иска пак. Хора, смешно ми е да го казвам, но СЪВЪРШЕНО е това момче! Толкова е красив, един недостатък няма! И е адски сладък, просто е моят мъжки вариант като държание и характер Само дано няма само приятелски чувства, че ще се гръмна. Мерси на всички за подкрепата, ще продължавам да информирам

Слънчице, радвам се за тебе, даже днес се сетих и си викам : "Абе, а нейната среща как ли върви"

Батерията ми обаче падна и ме нямаше на телефона 2 часа... Оттам маминка пощуряла и СЛАВА БОГУ се свързах с нея тамън преди да звънне на полицията Тате ми изнесе лекция за това как могат да ме отвлекат и как ще ми среже интернета, но хич не може да ми се помрачи настроението Е знам, че има защо да се плашат, но се пазя добре, струва ми се.

Град
    40 Miles from the Sun
    Аре бе, нямаше ли няква интрига ;д

Голям фен
    Не, даже сега се филмирам и съм 100% сигурна, че не ме харесва дори и затова не ме е целунал. Ъф, после ми писа, ама изчезна след малко, явно е било от учтивост

спокойно,това че не те е целунал не е кой знае какъв проблем,аз като бях на 1ва среща със сегашното ми гадже и той не ме целуна,даже не сме се и гушкали....ама като се видяхме за 2ри път направо ми налетя... така че спокойно,и това ще стане

Град
    Sofiя
    По-добре е да го очароваш с характер а не с визия.

Град
    Германия
    Ех Мирелче супер! Не го мисли че не те е целунал.. Може да се е притеснил или да не е бил сигурен че искаш

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ех Мирелче супер! Не го мисли че не те е целунал.. Може да се е притеснил или да не е бил сигурен че искаш
    Надявам се поне следващия път да не пропусне... Днес даже ми писа смс.... абе, пу пу, дано стане нещо, направо ми е взел акъла моя Монко

А при тебе какво стана, къде ходихте?

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Хах ами то мойто не беше точно "среща"... Просто искахме да се запознаем..Аз друг си харесвам (едно българче )
    Иначе разхождахме се и си говорихме и мина супер добре. Много симпатичен човек се оказа ама не сме се уговаряли кога ще се видим пак

Изпуснах бая за бившия...Е, не ме целуна
    Хехе ако беше говорила повече с очите и по малко за бившия, нямаше да имаш проблема с целувката. дори и да са се надъхали да целунат дадено момиче, мъжете малко се разубеждават, ако то започне да им говори за друг, бил той и бившия. Особено бившия. Хехе нема начин, ша требва да му "бутнеш едно рамо" на момчето другия път кат се видите, за да събере пак кураж .Ша стане работата, нема се косиш.
    Хора, смешно ми е да го казвам, но СЪВЪРШЕНО е това момче! Толкова е красив, един недостатък няма! И е адски сладък, просто е моят мъжки вариант като държание и характер
    Абе има един такъв лаф:"На малко прасе и на нов шеф не се радвай, че не се знае к'ва свиня ше излезе", ама той и за ново гадже може да се използва . Не се вкарвай в излишни филми.
    Само дано няма само приятелски чувства, че ще се гръмна.
    Никой не мое ма убеди, че има мъж излязъл на среща само с приятелски чувства .
    Айде със здраве. И след некои друг ден да се похвалиш с успех
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Голям фен
    Alderis, е ТОВА твоето беше поста! Много мерси за полезните съвети, другия път устата няма да си отварям даже за гадженца от детската И да, ДАНО има успех, просто....

супер сладка тема

много се радвам на такива хора,истински,с истински проблеми,които не се страхуват да споделят.иначе супер е минало,щом той има намерение още да излиза с теб,значи иска нещо повече от приятелство..иначе за бившите от детската наистина не говори повече
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ да им имам ИСТИНСКИТЕ проблеми..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Надявам се поне следващия път да не пропусне... Днес даже ми писа смс.... абе, пу пу, дано стане нещо, направо ми е взел акъла моя Монко

Не знам защо очакваш да те
    целуне на първа среща.
    Дори много пинизчийската е постъпил.
    Не се филмирай,щом ти е писал после
    100% е вързан пича :P
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Голям фен
    Хора мои, подари ми песен!!! Негова песен, която е съчинил и звучи в акордите на името ми "ми- ре - ла"... Леле Боже, доплака ми се направо! И е толкова красивоо! Каза ми, че така звуча аз за него леле.... майко. Направо не знам.... СТРАШНО се радвам, че имам хубави новини за споделяне с вас

Бай тоя, май наистина бая хитро постъпи моето момче... Знаете си работата вие мъжете и това си е

Град
    Германия
    Ех Мирелче къде ги намираш тия мъже бее Аз тука един зарибявам от повече от месец и той само се дърпа.. А аз ЗНАМ че ме харесва!
    Ама такива пъклени планове имам че..

Голям фен
    Ех Мирелче къде ги намираш тия мъже бее Аз тука един зарибявам от повече от месец и той само се дърпа.. А аз ЗНАМ че ме харесва!
    Ама такива пъклени планове имам че..
    Не знам, не знам... все едно ми е подарък отнякъде след един неособено хубав период.... Но да не говоря за да не урочасам нещо, че така ми се ще да стане хубаво...

А аз съм сигурна, че ще се справиш, дори да има малко "Укротяване на опърничавия" Вярвам в тебе, няма как да ти избяга

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Хора мои, подари ми песен!!! Негова песен, която е съчинил и звучи в акордите на името ми "ми- ре - ла"... Леле Боже, доплака ми се направо! И е толкова красивоо! Каза ми, че така звуча аз за него леле.... майко. Направо не знам.... СТРАШНО се радвам, че имам хубави новини за споделяне с вас

Бай тоя, май наистина бая хитро постъпи моето момче... Знаете си работата вие мъжете и това си е
    Някои си я знаем
    И да се похвалиш тези дни :P
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

бъди себе си, дръж се естествено и няма да сбъркаш
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Хахаха леко само, леко да не се напишкаш от кеф. По спокойно, поеми въздух, ясна е работата тука . Бай Тоя беше прав за първата среща и целувка. Разбира се това не означава от тук на татък да седиш като пън, чакайки заветната целувка. Окуражавай го момчето...милувки, намигания...абе женски похвати сеш' се. Все пак и той има нужда от подкрепа.
    Ма сега както ти е хвръкнал акъла, да не вземаш да заебеш училището ей. Любовта нема да избега, тя си върви покрай останалите неща.
    Стараем се

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Темата муцка ситуацията ти също! Ше се вземете спокойно! Айде успех!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Разбира се това не означава от тук на татък да седиш като пън, чакайки заветната целувка. Окуражавай го момчето...милувки, намигания...абе женски похвати сеш' се. Все пак и той има нужда от подкрепа.
    Мен ме е страх да го окуражавам, защото е много срамежлив ти такъв... не напира. Досега е имал само една по- така връзка, точно както и аз и ме е страх да не го уплаша ако напирам дори и мъничко... Да не би да ме помисли за курва или не знам...

Ма сега както ти е хвръкнал акъла, да не вземаш да заебеш училището ей. Любовта нема да избега, тя си върви покрай останалите неща.
    Ооо, няма, спокойно Въпреки, че ми иде да си хръвля учебниците на клада и да си пея, уча и това си е. Няма да се оставям, я! От тази година нататък всичко е в дипломата

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Темата муцка ситуацията ти също! Ше се вземете спокойно! Айде успех!
    Абе... страх ме е както е муцка, че може да не се получи и баммм... още по- голямо разочарование. Пък и ние сме в доста далечни квартали... Лозен- Надежда Чудя се да си ходя ли в Стрелбище ако е по- близо до Надежда

Мен ме е страх да го окуражавам, защото е много срамежлив ти такъв... не напира. Досега е имал само една по- така връзка, точно както и аз и ме е страх да не го уплаша ако напирам дори и мъничко... Да не би да ме помисли за курва или не знам...
    Хахах е ти си знаеш най-добре де. Ние нито сме го виждали, нито го познаваме, но все пак (не знам на колко години е той) мъжете са си малко тъпички, когато нямат опит и не успяват да разчетът някои доста очевидни знаци давани им от жените. Разбира се не съм казал и да му се хвърлиш на врата с думите "Бе я ела тука ти шушнем нещо" . Бе ти си виждаш ситуацията най-добре, нема к'во да ти давам акъл . Той си знае какво да прави. Ма т'ва с песента ме уби, много забавно. Явно се старае момчето...да се обичат младите пък ние ше помогнем с к'вот можем . Да пишеш как се развиват нещата, че ми стана любопитно.
    А да и да следиш форума за теми от рода "Влюбен съм, подарих и песен, ма ся не знам ко да правя" . Sorry...малко да се посмеем на чужд гръб.

Голям фен
    Хахах е ти си знаеш най-добре де. Ние нито сме го виждали, нито го познаваме, но все пак (не знам на колко години е той) мъжете са си малко тъпички, когато нямат опит и не успяват да разчетът някои доста очевидни знаци давани им от жените. Разбира се не съм казал и да му се хвърлиш на врата с думите "Бе я ела тука ти шушнем нещо" . Бе ти си виждаш ситуацията най-добре, нема к'во да ти давам акъл . Той си знае какво да прави. Ма т'ва с песента ме уби, много забавно. Явно се старае момчето...да се обичат младите пък ние ше помогнем с к'вот можем . Да пишеш как се развиват нещата, че ми стана любопитно.
    А да и да следиш форума за теми от рода "Влюбен съм, подарих и песен, ма ся не знам ко да правя" . Sorry...малко да се посмеем на чужд гръб.
    Той е на 19 Хахаха и аз все си следя за подобна тема, ама няма... Ама как забавно с песента, то си беше направо прекрасно. Защото не е някой нескопосан дрънкач а свири страхотно... милия ми Не знам... мъже, бързо казвайте пак... с няколко по - явни сигнала или някое докосване бихте ли сметнали момичето за курва...

Той е на 19 Хахаха и аз все си следя за подобна тема, ама няма... Ама как забавно с песента, то си беше направо прекрасно. Защото не е някой нескопосан дрънкач а свири страхотно... милия ми Не знам... мъже, бързо казвайте пак... с няколко по - явни сигнала или някое докосване бихте ли сметнали момичето за курва...
    А че той младо агнешко още . Добре де не се изразих правилно...наистина е било много мило да ти подари песен . А за другото...то си е индивидуално, но ако наистина е срамежлив както го описа, според мен той точно това ще чака...т.е. да се увери 100% че не се е излъгал в преценката си (защото ако е...може и да те дистанцира от себе си). Ама пък те творците са малко странни в това отношение...абе според мен в една по близка и задушевна ситуация няма да навреди да го погалиш ( ма когато ситуацията го позволява де).
    А за пеенето...с твоите влюбени ушенца, той кой знае как е грачил, пък ти ся разправяш че е бил перфектен . Дръгия път да го запишеш и ние ше оценим с вдигане на табелки от 1 до 10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си