.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Голям фен
    Нее, Алдерис, неее, той свири на китара, не пеее

Пъф, сега ми прати на излизане от чата "песен, с която да ме разведри". Пускам аз, а то балада Extreme - More than words. Така де, май всички знаем какво се пее там : "Не ми казвай обичам те, а просто го покажи, ела при мен и ме докосни, прегърни ме силно и не ме пускай" и те така. И женския мозъчец се чуди и мае сега това просто поздравче ли беше, или текста има някакво значение БЪРЗО, мъже, съратници мои, давайте да нищим

Хахаха вие ше ме убиете...след тежкия работен рядко се смея толкова. Аз ако съм на твое място му налитам, като ястреб на мърша . То не знам какво искаш да направи за да те убеди...да ти звънне и да ти каже по телефона...или да прати коледни джуджета да ти направят серенада под прозореца? Не знам защо не се убеди вече...аз виждам следващата дискотека (среща) как завършва 30 мин. целуване пред входната врата.

ПП. Нищо де то ние и изпълнения на китара можем да оценяваме
    ПП2. Не знам каква музика слушате, но веднага ти давам линк с който да контрираш неговия поздрав за разведряване и да го пратиш в същите размисли http://www.vbox7.com/play:6b24e6b9

Ако не разбираш английски ей го и превода: http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=136296
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Голям фен
    Ххахах, поздрава определено ще му бъде пратен Не знам, представяш ли си след всичко това аз да му налетя ("Я `ла баба да та цунка") и той да ме изпъди Дам, аз особено се надявам следващото ни виждане да е в дискотека, че да мога да му налетя още там... еххх, еххх..... взех да си представям И това е - речено сторено, следващата седмица ще я карам при бабето в стрелбище

Град
    40 Miles from the Sun
    Аахахаха, като сте почнали с песните -> All Saints - Chick Fit ;д

Голям фен
    Леле, днеска станах в 10 и още преди да съм си измила зъбите с моя Монко заседнахме на скайпа та.... допреди един час и малко, когато се изкъпах и оправих. Цяаал ден и двамата по пижами, не можахме да се отлепим Даже му се обадих и леелее, ама как така всеки път като му чуя гласчето и се разтрепервам направо Мале, ако знае моето момче какви мисли ми се въртят вече в главата.... а още даже не сме се целунали

Град
    София
    днес ли ти е срещата,миличка?кажи нан е минало ,как сти прекарали ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spox be ne se pritesnqvai 4ak tolkova,prosto se otpusni i budi sebe si,ne my misli tolkova,za drehite,oble4i ne6o,koeto ti har. yspeh na sre6ata i posle da kaje6,kak e minalo
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Ето ме, ето ме! Имах проблеми с компютъра и затова не съм писала в темата толкова време. Спокойно, няма да ви оставя неосведомени

Такамм доста неща се случиха за 6 дни Продължихме да си пишем с моето момче и се уговорихме в сряда да се видим пак. Аз обаче съм адски болна и кашлям като стар поклонник на "Арда" и "Шипка", затова се уговорихме да се додрускам с рейса до Надежда и да стоим в тях. Оу, оу, в рейса за натам се запознах с едно момиче, заговорихме се и аз си изпуснах спирката и гледаш "Бамм.... централна гара" Слава Богу, после тя ме изпрати обратно до Лъвов мост и страшно много сме се смяли Стигнахме, тя го изчака с мене и... той дойде Ама толкова, толкова е хубав
    Гушнахме си се, отидохме у тях (и брат му също беше там), той ми направи чай и ми свири на китара... Лееле докато свиреше толкова исках да го целуна, че ми се разтрепериха ръцете, обаче се сдържах! Пуснахме си Крис Рок и се гушнахме да гледаме... Смях, смях, обаче както бяхме гушнати лееееееко и дискретно с по едно пръстче се галехме Направо настръхнах като котарачка, главата ми беше точно до сърцето му и го чувах как бие с хиляда в минута... "Е, хайде, де, няма ли да ме целунеш?!" мислех си аз, ама така бяхме застанали, че нямаше как да се извърти И на един от лафовете на Крис ваща хитра приятелка се изсмя яко и "Ооооооооох прехапах сеее!" Естествено, тръгна да проверява, погледна ме, понечи да ме целуне и тоочно се беше навел, когато аз не устоях и го грабнах!
    Беше най- невероятната целувка, която някога съм имала! Все едно един месец съм му обяснявала как точно да ме целуне. Не попринцип, аз СПЕЦИАЛНО мене!
    И двамата се разтреперихме, и аз все едно останах безтелесна, никога не съм изпитвала подобно нещо. Само с най-най-малкото докосване ме пращаше на друга галактика. Крис Рок се обади подигравателно от телевизора с любимия ни лаф: "Ооо, ние сме сроодни души, ние сме срооодни души! Той казва "дъжд" и аз го казвам в хор с него, ние сме създадени един за друуг... НЯМА сродни души!". Така се засмяхме, обърнахме се и той му каза : "Аааа, Крис, да си гледаш работата"
    Когато се целунахме беше към 18.30, а когато спряхме, за да погледнем часовника беше с час по- късно После си мълчахме щастливо и не намирахме думи за повечето неща, които искахме да кажем. Пак се целунахме и не можахме да спрем. Накрая някак си се опомних и тръгнахме към спирката, за да ме изпрати.
    Пътувала съм към нас с нечовешки дебилната усмивка, всички ми се чудеха На слизане от 5ицата ми се обади да ми каже, че като се е прибрал е тръгнал да си закача якето в банята, а аз точно в той момент прегазих като танк от невнимание две баби, защото му чувах гласчето
    Когато се прибрах майка ми констатира, че по- щастлива не ме е виждала никога досега за тия 16 години, а тате ме погледна и се изхили: "Светиш като крушка"
    АЗ СЪМ С НЕГО, АЗ СЪМ С НЕГО!
    Вчера пак се видяхме след училище, този път по- близо към моите земи за реваниш Влязохме уж да ядеме на Плиска, обаче когато сме заедно нещо нямаме никакъв апетит и пак брахме срам с 2 кафета
    После отидохме на кино и... от филма не помня нищо Боже, с никой досега нещата не са ставали толкова бързо... Просто не можахме да се спрем, такова натискане падна... Аз досега и в най- лИбовните моменти не съм се чувствала толкова подпалена.
    ЗАПОЗНА СЕ МАЙКА МИ Тя мина да ни вземе от киното, че нещо ни писна от автобуси. Да си ме вземе мен, а Монко да го закараме до неговата спирка. И ни пита жената: "Кой филм гледахте?" и двамата : "Ъъъъъъъ.... хъхъхъъъ" Тя така се изхили : "Ясно, ясно... " Каза, че много го е харесала милата ми маматарка и... ПРОСТО АЗ СЪМ С НЕГО, С НЕГО, С НЕГО! Очите ми светят и са се уголемили до размера на топки за тенис, все едно ми вливат "Визин" венозно Не мога да повярвам, че се познаваме само от 26 дни, ходим само от 3... все едно винаги сме били заедно... ЕВАЛАТА, СОФИЯНЦИ. КОМ

Засега това... ще бъдете добре осведомявани, а сега, след като прочетете тая докладна имам да ви питам разни въпроси относно някои мои мааалки съмнения. Абе въобще, дружина, няма да избягате от мене

с тройка ли пътуваш до Лъвов мост?

Мега фен Аватара на EarthShaker
    чак ме хвана срам колко съм зле

честит да ти е

Леко, леко, че ше трябва скоро оловни обувки да ти слагаме, да не те духне вятъра на накъде...както си полетяла . Ей така сутрин преди работа, като прочета нещо такова и направо после целия ден и аз ходя ухилен . А като знам, че и аз съм давал акъл в целата тая работа, за малко да се почувствам като господ . Много се радвам за теб. Стига само с тия проблеми по тоя форум, време е и една щастлива новина да прочетем.
    Ся един бърз разбор да направя:
    Малка хитруша как си прецакала момчето . После видиш ли била забравила какво се прави на срещи и женските номерца . Айде не на нас тия...Аз цял месец да го мисля тоя тоя номер нема се сетя . Горкия представям си к'во си е мислел "ся да я целуна ли, да не я ли целуна..." и по едно време "ми ше ме целуне момичето, нема мен да ме чака". Т'ва със сърцето много ме изкефи...позната история...сигурно си е скъсил живота с 2 години, горкия .
    Реакцията на родителското тяло много ме изкефи ..."Светиш като крушка" ...сигурно си се носила поне на 5см. над земята...може да си спрете електричеството...ти и без това генерираш достатъчно. А констатацията на майката направо ме уби ...ми така де, да не брала гъби жената.
    Нещо много позитивен ми стана поста, чакай малко критика да вкарам . Провалили сте филма на хората ей! Не ви ли е срам да се натискате по кината . Вие домове нямате ли си? Младежи...к'во да ги правиш .
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    ще бъдете добре осведомявани, а сега, след като прочетете тая докладна имам да ви питам разни въпроси относно някои мои мааалки съмнения. Абе въобще, дружина, няма да избягате от мене
    Питай, питай, ние за к'во сме се събрали се умни глави тука . Дет се вика да се обичат младите, пък ние ще помогнем с каквото можем .

ПП. За малко да забравя...ше требва да почерпиш...нема начин .

Голям фен
    Хохохо Алди, много се радвам, че ти повдигам настроението Аааа, после направо ме беше срам да погледна хората като свърши филма и тръгнахме да излизаме Лелее, сега 3 дни няма да се виждаме, направо ми е... не знам, как 3 дни без да ме целува Пристрастих се нещо Ще ходя на екскурзия, де, затова

1.Просто досега с никой друг нещата не са ставали толкова бързо... По начина, по който се целуваме 2мата съм се целувала чак след 5-6 месеца ходене досега Та... за секса става дума Ние едвам се сдържаме като се видим, та направо не знам как ще стане онова, което искам, а именно да поизчакаме поне 1 месец. Всмисъл, ако приятелката ви ви "пусне"(омг ) по- рано от 1 месец бихте ли искали все пак да имате дълга връзка и сериозни отношения с нея? Би ли ви се променило мнението?
    2. И аз и той сме си първите след приключени двегодишни връзки. За себе си съм сигурна( О, откъде ли ), но за него как да съм...? Колкото и да умирам за него много ме е страх да не би да ме баламосва за да ме вкара под чаршафа? Изобщо не ми се вярва, ама... Не знам, прекалено е хубав, страхотен иии така целува, че не мога да приема, че около 1 година не е имал нищо с никакви момичета. Too good to be true?

Хахаха направо съм станал като една тинейджърска Ванга. Още като прочетох края на миналия ти пост, вече знаех какво ще питаш в следващия .
    1.Та... за секса става дума Ние едвам се сдържаме като се видим, та направо не знам как ще стане онова, което искам, а именно да поизчакаме поне 1 месец. Всмисъл, ако приятелката ви ви "пусне"(омг ) по- рано от 1 месец бихте ли искали все пак да имате дълга връзка и сериозни отношения с нея? Би ли ви се променило мнението?
    По тоя въпрос: не мога да разбера, защо бързате толкова, всички (или почти всички) тинейджърки да си вдигнете крачетата? Айде да сте на по 23-30 годинки, разбирам... имате вече опит и сексуална култура, големи момичета ставате, не ви пука, дори и само да ви теглят една *атка и да ви зарежат. Но в твоя случай ти си на 16, ако случая е такъв, че той те иска само за да те вкара под завивките, после има да четем тука сълзливи истории "ама аз му пуснах а той ме заряза". Не знам! Аз ли вече съм стар, че така разсъждавам?? Не бяха чак толкова далече тинейджърските ми години, но пък човек се променя като мислене. Разбирам те литнала си, това е прекрасно. Много се радвам за теб...чувствата, които бушуват в теб в момента са прекрасни (аз съм ги изпитвал и също съм се чувствал прекрасно), но това не значи, че всичко което лети се яде. Въпреки това ще трябва малко да подтиснеш розовото около теб и да дадеш малко работа на сивото вещество, затворено в кутийката най-отгоре на тялото. 1. Запознали сте се по интернет. 2. Ти на практика не знаеш абсолютно нищо за тоя човек, като изключим факта че се целува добре. Не е казано, че за още един месец ще го опознаеш, но все пак...Малко по-спокойно го дай. Оглеждай го като се видите, премисли нещата, ако не си сигурна в него и по-голям период може да не му пуснеш. От мене да знаеш, че хормоните отшумяват след време, но тогава е късно за акъл. С две думи, СПОРЕД МЕН (не те ангажирам по никакъв начин с това мнение, то не е меродавно), това да пуснат на първа среща (първи месец), могат да си позволят момичета около моята възраст, а не 16 годишните. Конкретно на въпросите ти: 1. ДА! Ако имам сериозни намерения към момичето те ще си останат такива, независимо кога сме спали за първи път. 2.Не не би променило мнението ми за нея по никакъв начин.
    2. И аз и той сме си първите след приключена двегодишни връзки. За себе си съм сигурна( О, откъде ли ), но за него как да съм...? Колкото и да умирам за него много ме е страх да не би да ме баламосва за да ме вкара под чаршафа? Изобщо не ми се вярва, ама... Не знам, прекалено е хубав, страхотен иии така целува, че не мога да приема, че около 1 година не е имал нищо с никакви момичета. Too good to be true?
    С горе написаното до голяма степен отговорих и на този въпрос, само ще добавя...въпреки че той е доста малък за подобен вид игри, а и не всеки дрънка на китара на всяка срещната е напълно възможно. Струва ми се романтично настроен. Ти сама си достигнала до това заключение, че може и да си играе с теб. Моя съвет е да позачакаш малко и да поопипаш почвата...гледай скептично и подозрително (разбира се прикрито, за да не го отблъснеш) и мисли трезво (колкото и да е трудно ). Не мога да ти кажа какво си мисли човека, без да съм го видял на живо. Преценявам добре хората, но не и от разстояние.

Извини ме за скептичния пост, не мога да ти кажа какво да правиш, ти сама ще вземеш това решение, достатъчно голяма си, но това е моето мнение.

Ся за финал нещо позитивно...я кажи големи ли са му сливиците?

Голям фен
    Абе, достатъчно здрав разум си имам за да се сдържа поне месец или два, пък и той се дръпва като се разгорещиме, а аз нападам Още не съм излязла от навика в миналата връзка, че мога да докосвам навсякъде и че винаги мога да тормозя половинката и да я възбуждам. Демек(вАли снЕг) трябва да си озаптя МОИТЕ ласки и да ги претворя в мааалко по- невинни Всичките черти в поведението ми, които не съответстват на годините са породени от това, че още не съм се разделила с предишните навици. Много е странно... ОПРЕДЕЛЕНО ще си поставя граници.
    Иначе вече знам доста и за него и за приятелите му, даже се запозна с майка ми, но точно така мисля и аз, Алди - малко прикрит скептицизъм никога не е излишен.
    А за сливиците... абе мойте сега са яко големи, щото са болни... Ама БОУНИИИИ, БОУНИИИ ТИ КАЗВАМММ... (Юти тва зейеее юти ти казваммм )

Нищо то твоето момче, както прочетох те лекува яко , а и като гледам си се ориентирала да разучаваш други органи
    Ами просто бях длъжен да съм скептичен, защото обикновено човек не мисли много в тия моменти...да не говорим за тинейджър. Но по написаното си личи, че си умно момиче, сигурен съм че ще вземеш правилните решения.
    Т'ва ли ти бяха всичките въпроси? Ма то пък к'во друго да те вълнува ...ново гадже, всичко розово. Обичайте се и си опичайте акъла. Пак ти напомням за училището... ...ама съм станал досаден . Поздрави.

Хехехе много сладка развързка,провокира в мен искрена усмивка Еми а дано само щастливи моменти да си имате за в бъдеще
    A qui

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    мацни на една снимка да го видим твоя хубавец

и много ясно, че ще иска секс
    то кой не иска? просто както сама каза трябва малко да намалиш твоите ласки да не вземе той да си помисли, че ти искаш само секс.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен
    Абе, няма да давам снимка, че ще вземе да се окаже, че някой го познава и да стане смяхххх Аз ще си ви осведомявам подробно Мерси за пожеланията, само ме е страх дали ще ме харесат приятелите му

Град
    in my world!
    мале от колко време не бях чела толкова хубава тема чак аз се зарадвах..ех..ех ами ако са му истински приятели ще те одобрят(не че е толкова важно тяхното мнение)апък и той ако толкова много те харесва ще им обясни че си единствената за него и че ще му е хубаво ако те приемат..как да се изразя в тяхната компания..успех
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен Аватара на MissBianka
    супер готинка история! с голям интерес изчетох всичко което си писала и всички мнения по въпроса.както виждам доста хора радваш тук по форума.аз също много се изкефих на развръзката, определено ме накара да се усмихна от сърце

Не мисля че е нужно да се притесняваш за такива неща(дали ще те харесат приятелите му). просто се дръж както си се държала в началото и с твоите си приятели(преди да се превърнат в такива). общувай с тях както си общуваш и с останалите хора.едва ли са нещо по различно.пък и щом той те е харесал значи и те ще те харесат - все пак са приятели защото имат общи интереси и предпочитания..

Град
    Габрово
    Тая тема, както и всички мнениея в нея ме накара искрено да се усмихна. Определено е много сладка история.
    Поздравления.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Никой не мое ма убеди, че има мъж излязъл на среща само с приятелски чувства .
    Надявам се да си прав. И на мен ми предстои важна 1ва среща.

Мега фен
    ее мн яко , супер! браво, мацка успех ви пожелавам
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Тази история определено ме усмихна и ми напомни мойте първи любовни трепети и мога да ти кажа ,че няма по-хубаво от това влюбване - по детски наслаждавай му се! Сега ти е времето

как се развиват нещата с вас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си