BaiToq, не, на 16 съм

Не отговарям защото ей сега се връщам от срещата Беше СТРАХОТНО Стояхме от 15.30 до 8 някъде Говорихме си за какво ли не, не млъкнахме, много се гушкахме.... Обаче не съм свиканала със срещи след тая дълга връзка и доста глупаво май се държах на моменти Изпуснах бая за бившия, което по закон НЕ БИВА да се прави, бях сополива и бая подсмърчах ииии не хапнах нищо през цялото време незнайно защо Е, не ме целуна Но сега ми писа пак и каза че е много щастлив, че сме се видели и иска пак. Хора, смешно ми е да го казвам, но СЪВЪРШЕНО е това момче! Толкова е красив, един недостатък няма! И е адски сладък, просто е моят мъжки вариант като държание и характер Само дано няма само приятелски чувства, че ще се гръмна. Мерси на всички за подкрепата, ще продължавам да информирам

Слънчице, радвам се за тебе, даже днес се сетих и си викам : "Абе, а нейната среща как ли върви"

Батерията ми обаче падна и ме нямаше на телефона 2 часа... Оттам маминка пощуряла и СЛАВА БОГУ се свързах с нея тамън преди да звънне на полицията Тате ми изнесе лекция за това как могат да ме отвлекат и как ще ми среже интернета, но хич не може да ми се помрачи настроението Е знам, че има защо да се плашат, но се пазя добре, струва ми се.