Ето ме, ето ме! Имах проблеми с компютъра и затова не съм писала в темата толкова време. Спокойно, няма да ви оставя неосведомени

Такамм доста неща се случиха за 6 дни Продължихме да си пишем с моето момче и се уговорихме в сряда да се видим пак. Аз обаче съм адски болна и кашлям като стар поклонник на "Арда" и "Шипка", затова се уговорихме да се додрускам с рейса до Надежда и да стоим в тях. Оу, оу, в рейса за натам се запознах с едно момиче, заговорихме се и аз си изпуснах спирката и гледаш "Бамм.... централна гара" Слава Богу, после тя ме изпрати обратно до Лъвов мост и страшно много сме се смяли Стигнахме, тя го изчака с мене и... той дойде Ама толкова, толкова е хубав
Гушнахме си се, отидохме у тях (и брат му също беше там), той ми направи чай и ми свири на китара... Лееле докато свиреше толкова исках да го целуна, че ми се разтрепериха ръцете, обаче се сдържах! Пуснахме си Крис Рок и се гушнахме да гледаме... Смях, смях, обаче както бяхме гушнати лееееееко и дискретно с по едно пръстче се галехме Направо настръхнах като котарачка, главата ми беше точно до сърцето му и го чувах как бие с хиляда в минута... "Е, хайде, де, няма ли да ме целунеш?!" мислех си аз, ама така бяхме застанали, че нямаше как да се извърти И на един от лафовете на Крис ваща хитра приятелка се изсмя яко и "Ооооооооох прехапах сеее!" Естествено, тръгна да проверява, погледна ме, понечи да ме целуне и тоочно се беше навел, когато аз не устоях и го грабнах!
Беше най- невероятната целувка, която някога съм имала! Все едно един месец съм му обяснявала как точно да ме целуне. Не попринцип, аз СПЕЦИАЛНО мене!
И двамата се разтреперихме, и аз все едно останах безтелесна, никога не съм изпитвала подобно нещо. Само с най-най-малкото докосване ме пращаше на друга галактика. Крис Рок се обади подигравателно от телевизора с любимия ни лаф: "Ооо, ние сме сроодни души, ние сме срооодни души! Той казва "дъжд" и аз го казвам в хор с него, ние сме създадени един за друуг... НЯМА сродни души!". Така се засмяхме, обърнахме се и той му каза : "Аааа, Крис, да си гледаш работата"
Когато се целунахме беше към 18.30, а когато спряхме, за да погледнем часовника беше с час по- късно После си мълчахме щастливо и не намирахме думи за повечето неща, които искахме да кажем. Пак се целунахме и не можахме да спрем. Накрая някак си се опомних и тръгнахме към спирката, за да ме изпрати.
Пътувала съм към нас с нечовешки дебилната усмивка, всички ми се чудеха На слизане от 5ицата ми се обади да ми каже, че като се е прибрал е тръгнал да си закача якето в банята, а аз точно в той момент прегазих като танк от невнимание две баби, защото му чувах гласчето
Когато се прибрах майка ми констатира, че по- щастлива не ме е виждала никога досега за тия 16 години, а тате ме погледна и се изхили: "Светиш като крушка"
АЗ СЪМ С НЕГО, АЗ СЪМ С НЕГО!
Вчера пак се видяхме след училище, този път по- близо към моите земи за реваниш Влязохме уж да ядеме на Плиска, обаче когато сме заедно нещо нямаме никакъв апетит и пак брахме срам с 2 кафета
После отидохме на кино и... от филма не помня нищо Боже, с никой досега нещата не са ставали толкова бързо... Просто не можахме да се спрем, такова натискане падна... Аз досега и в най- лИбовните моменти не съм се чувствала толкова подпалена.
ЗАПОЗНА СЕ МАЙКА МИ Тя мина да ни вземе от киното, че нещо ни писна от автобуси. Да си ме вземе мен, а Монко да го закараме до неговата спирка. И ни пита жената: "Кой филм гледахте?" и двамата : "Ъъъъъъъ.... хъхъхъъъ" Тя така се изхили : "Ясно, ясно... " Каза, че много го е харесала милата ми маматарка и... ПРОСТО АЗ СЪМ С НЕГО, С НЕГО, С НЕГО! Очите ми светят и са се уголемили до размера на топки за тенис, все едно ми вливат "Визин" венозно Не мога да повярвам, че се познаваме само от 26 дни, ходим само от 3... все едно винаги сме били заедно... ЕВАЛАТА, СОФИЯНЦИ. КОМ

Засега това... ще бъдете добре осведомявани, а сега, след като прочетете тая докладна имам да ви питам разни въпроси относно някои мои мааалки съмнения. Абе въобще, дружина, няма да избягате от мене