Леко, леко, че ше трябва скоро оловни обувки да ти слагаме, да не те духне вятъра на накъде...както си полетяла . Ей така сутрин преди работа, като прочета нещо такова и направо после целия ден и аз ходя ухилен . А като знам, че и аз съм давал акъл в целата тая работа, за малко да се почувствам като господ . Много се радвам за теб. Стига само с тия проблеми по тоя форум, време е и една щастлива новина да прочетем.
Ся един бърз разбор да направя:
Малка хитруша как си прецакала момчето . После видиш ли била забравила какво се прави на срещи и женските номерца . Айде не на нас тия...Аз цял месец да го мисля тоя тоя номер нема се сетя . Горкия представям си к'во си е мислел "ся да я целуна ли, да не я ли целуна..." и по едно време "ми ше ме целуне момичето, нема мен да ме чака". Т'ва със сърцето много ме изкефи...позната история...сигурно си е скъсил живота с 2 години, горкия .
Реакцията на родителското тяло много ме изкефи ..."Светиш като крушка" ...сигурно си се носила поне на 5см. над земята...може да си спрете електричеството...ти и без това генерираш достатъчно. А констатацията на майката направо ме уби ...ми така де, да не брала гъби жената.
Нещо много позитивен ми стана поста, чакай малко критика да вкарам . Провалили сте филма на хората ей! Не ви ли е срам да се натискате по кината . Вие домове нямате ли си? Младежи...к'во да ги правиш .
Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
ще бъдете добре осведомявани, а сега, след като прочетете тая докладна имам да ви питам разни въпроси относно някои мои мааалки съмнения. Абе въобще, дружина, няма да избягате от мене
Питай, питай, ние за к'во сме се събрали се умни глави тука . Дет се вика да се обичат младите, пък ние ще помогнем с каквото можем .

ПП. За малко да забравя...ше требва да почерпиш...нема начин .