Хохохо Алди, много се радвам, че ти повдигам настроението Аааа, после направо ме беше срам да погледна хората като свърши филма и тръгнахме да излизаме Лелее, сега 3 дни няма да се виждаме, направо ми е... не знам, как 3 дни без да ме целува Пристрастих се нещо Ще ходя на екскурзия, де, затова
1.Просто досега с никой друг нещата не са ставали толкова бързо... По начина, по който се целуваме 2мата съм се целувала чак след 5-6 месеца ходене досега Та... за секса става дума Ние едвам се сдържаме като се видим, та направо не знам как ще стане онова, което искам, а именно да поизчакаме поне 1 месец. Всмисъл, ако приятелката ви ви "пусне"(омг ) по- рано от 1 месец бихте ли искали все пак да имате дълга връзка и сериозни отношения с нея? Би ли ви се променило мнението?
2. И аз и той сме си първите след приключени двегодишни връзки. За себе си съм сигурна( О, откъде ли ), но за него как да съм...? Колкото и да умирам за него много ме е страх да не би да ме баламосва за да ме вкара под чаршафа? Изобщо не ми се вярва, ама... Не знам, прекалено е хубав, страхотен иии така целува, че не мога да приема, че около 1 година не е имал нищо с никакви момичета. Too good to be true?