Хахаха направо съм станал като една тинейджърска Ванга. Още като прочетох края на миналия ти пост, вече знаех какво ще питаш в следващия .
Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
1.Та... за секса става дума Ние едвам се сдържаме като се видим, та направо не знам как ще стане онова, което искам, а именно да поизчакаме поне 1 месец. Всмисъл, ако приятелката ви ви "пусне"(омг ) по- рано от 1 месец бихте ли искали все пак да имате дълга връзка и сериозни отношения с нея? Би ли ви се променило мнението?
По тоя въпрос: не мога да разбера, защо бързате толкова, всички (или почти всички) тинейджърки да си вдигнете крачетата? Айде да сте на по 23-30 годинки, разбирам... имате вече опит и сексуална култура, големи момичета ставате, не ви пука, дори и само да ви теглят една *атка и да ви зарежат. Но в твоя случай ти си на 16, ако случая е такъв, че той те иска само за да те вкара под завивките, после има да четем тука сълзливи истории "ама аз му пуснах а той ме заряза". Не знам! Аз ли вече съм стар, че така разсъждавам?? Не бяха чак толкова далече тинейджърските ми години, но пък човек се променя като мислене. Разбирам те литнала си, това е прекрасно. Много се радвам за теб...чувствата, които бушуват в теб в момента са прекрасни (аз съм ги изпитвал и също съм се чувствал прекрасно), но това не значи, че всичко което лети се яде. Въпреки това ще трябва малко да подтиснеш розовото около теб и да дадеш малко работа на сивото вещество, затворено в кутийката най-отгоре на тялото. 1. Запознали сте се по интернет. 2. Ти на практика не знаеш абсолютно нищо за тоя човек, като изключим факта че се целува добре. Не е казано, че за още един месец ще го опознаеш, но все пак...Малко по-спокойно го дай. Оглеждай го като се видите, премисли нещата, ако не си сигурна в него и по-голям период може да не му пуснеш. От мене да знаеш, че хормоните отшумяват след време, но тогава е късно за акъл. С две думи, СПОРЕД МЕН (не те ангажирам по никакъв начин с това мнение, то не е меродавно), това да пуснат на първа среща (първи месец), могат да си позволят момичета около моята възраст, а не 16 годишните. Конкретно на въпросите ти: 1. ДА! Ако имам сериозни намерения към момичето те ще си останат такива, независимо кога сме спали за първи път. 2.Не не би променило мнението ми за нея по никакъв начин.
Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
2. И аз и той сме си първите след приключена двегодишни връзки. За себе си съм сигурна( О, откъде ли ), но за него как да съм...? Колкото и да умирам за него много ме е страх да не би да ме баламосва за да ме вкара под чаршафа? Изобщо не ми се вярва, ама... Не знам, прекалено е хубав, страхотен иии така целува, че не мога да приема, че около 1 година не е имал нищо с никакви момичета. Too good to be true?
С горе написаното до голяма степен отговорих и на този въпрос, само ще добавя...въпреки че той е доста малък за подобен вид игри, а и не всеки дрънка на китара на всяка срещната е напълно възможно. Струва ми се романтично настроен. Ти сама си достигнала до това заключение, че може и да си играе с теб. Моя съвет е да позачакаш малко и да поопипаш почвата...гледай скептично и подозрително (разбира се прикрито, за да не го отблъснеш) и мисли трезво (колкото и да е трудно ). Не мога да ти кажа какво си мисли човека, без да съм го видял на живо. Преценявам добре хората, но не и от разстояние.

Извини ме за скептичния пост, не мога да ти кажа какво да правиш, ти сама ще вземеш това решение, достатъчно голяма си, но това е моето мнение.

Ся за финал нещо позитивно...я кажи големи ли са му сливиците?