.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Притеснение

Хора, помагайте, топка нерви съм. Нямам още ПМС, а е крайно време да имам. Този месец с приятеля ми сме правили секс само с презерватив, но не мога да кажа, че много старателно съм го проверявала всеки път. Но силно се надявам, че ако е скъсан, се вижда. Много ме е страх да не е станал някой гаф... Моля за мнения! Благодаря ви за отделеното време!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Дай справка за цикъла си през последните 6 месеца. Иначе всяка дискусия е излишна.

Град
    Paradise
    А сети ли се за тест за бременност?
    Едва ли си бременна щом е било с презервативи, ама де да знае човек... Всичко става, презервативи се късат...

Цикълът ми като цяло е редовен, рядко се случва да закъснее с до 5-6 дена. тест направих днес, отрицателен е, ама още не ми е закъсняло, така че не знам до колко е достоверен. Аз се притеснявам, защото нямам симптомите че ще ми идва...

Град
    Пловдив
    ами то и притеснението оказва влияние...и то голямо...казвам го от личен опит

тукааа е само за момичета...
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Е то не е задължително всеки месец да си идва на датата.

Изчакай да ти закъснее и тогава прави пак тест.

От много неща може да ти закъснява по принцип-ако сипила скоро хапчета,от климат,от притеснения и т.н.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мерси за успокоенията, златни сте. Пак си се тревожа, но стискайте ми палци всичко да е наред ...

хАх .. стискаме ти ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Днес направих втори тест-11 дена след последния ми полов акт. Беше отрицателен. Доколко сигурен е резултатът, моля за мнения!

Супер фен
    Закъснението може да е и от силни притеснения. Щом си правила тестове и са отрицателни, недей да се притесняваш! И иди на гинеколог..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Понякога нямам ПМС. Може и ти просто този път да нямаш, а да те удари изведнъж. Не се стряскай излишно. Няма как да не усетиш, ако нещо се е изпуснало в теб. Изчакай още някой друг ден де!

Град
    kadeto iskam
    a kakvo e PMS

Да, Кремче, но на ме винаги ми идва с ПМС... И аз разчитам на това, че щом не сме усетили презервативът да се е късал, сигурно няма гаф, но... Кажете ми тест направен 11-12 дена след половия акт, колко достоверен може да е? Благодаря за отзивчивостта още веднъж!

hottie
    Guest
    Повярвай ми ако презерватива се скъща ще го усетите и забележите !

^Силно се надявам, че си права... ама и с тези мои пусти паранои, че може да е имало малка, едва забележима дупчица по презерватива...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    за да е реален резултатът, тест се прави най-рано 14 дни след рисковия акт или на първия ден от закъснението. Наистина се усеща и късането на презерватива, и спермата му във влагалището ти!

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    1-во е най-важно да се успокоиш, защото нервите оказват огромно влияние. От личен опит ти казвам - на колкото повече стрес си подложена - толкова по-лошо става.
    2-ро - Това е ПМС-не винаги е еднакъв. Имала съм отвратителни ПМС-та, имало е и моменти, когато ми е нямало абсолютно нищо. Плюс това с промените във времето напоследък може просто цикълът ти да закъснява.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Знам, че ставам досадна и банална вече, но повярвайте ми - никак не ми е леко. Тази нощ ставах да си правя тест за бременност-отрицателен беше. Сутринта направих пак - и той беше отрицателен. Имам цикъл от 10 години и досега не е било да нямам ПМС. Топка нерви съм. Не смея да се доверя на направените вече 4 теста, защото са направени преди реалното закъснение на цикъла ми- което се очертава да е след 2 дена. Вече си внушавам какво ли не - че е бръкнал с пръст в мене, че ми е вкарал сперма и какво ли още не! Даже не знам и какжо очаквам от вас, може би малко да ми олекне просто!

Град
    ВаРнАаАа
    ^Боже,момиче успокой се бе!4 теста си правила..какво повече искаш?За всичко си има 1 път.Този месец може просто да нямаш ПМС.А може би от толкова притеснение не си го забелязала..Може притеснението да се дължи на ПМС. Според мен сичко е ОК..ако си толкова притеснена какво чакаш?Отивай на гинеколог,но според мен ще е напълно напразно

Права си, Вероника, но просто нервите ми не издържат вече. Тази сутрин рано пак правих тес, пак беше -...

Град
    ВаРнАаАа
    И сега все още ли се притесняваш след 5 теста

Ама ти си си направила толкова тестове,недей да се притесняваш за бременност.

Ако не ти държат нервите иди на гинеколог,може и да ти има нещо.

П.С.На колко години си(защото каза,че имаш цикъл от 10 години и ми стана интересно)
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от Stefchyy
    тукааа е само за момичета...
    Добре че щоясни

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Супер фен Аватара на nymphadora
    оооо спокойно,последния месец ми закъсня с 8 дена ама си ми дойде после Имам една позната на която и презкочи 5 месеца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си