.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Bellissima creativity :)

Такаа... преди 15 мин. гледах рекламата на тази "маша-преса" Bellissima Creativity дето я рекламира този стилист Капанов...и въпроса ми е някой знае ли подробности за нея? Дали е добра? Каква й е цената ?има ли някаква уловка,защото почвам да излизам от състоянието на гъсеница и да се превръщам в пеперудка и ми трябват обикновените разкрасителни помощници.Благодарна съм ви предварително

cenata e 89.90 lv to4no tova gledam sega i as i nm iskam da si q kypq oba4e se pritesnqvam dali izpravq qkoOoo SMISUL dali stava i za izpravqne ne samo za kudrene

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    По темата: Една приятелка я има наистина си заслужава парите. Изправя перфектно, но понеже моята коса е рядка и като се изправя с тая коса трябва или да се тупирам или да си направя вафлички в корените за да ми се придаде нормален не много голям обем на косата

Извън темата: Току-що гледах подобна в каталога на Метро ,само че на Remington моделът е s2002 за 53,99лв с ДДС. Тъка, че ако наще се навият да ми купят поредната преса за коса ще е от Метро

"Bellissima Creativity" изправя мн добре, една приятелка си я купи и косата и беше иделно изправена и мн мека след като я използва и е с керамично покритие. Каза, че и косата и остава права за по-дълго време, пък и стават мн хубави къдрици. Има също диск където показват как да се ползва. На мен ми харесва и мисля да си я купя
    http://www.bellissima.gr/bellissima_creativity.html

А тази преса няма приставки за правене на букли и "вафлички", т.е. е само за изправяне, така ли?
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Аз си купих тази преса преди 2 седмици и съм страшно доволна Изправя перфектно, професионална е и най-важното, поне за мен-може цял ден да е студено, ветровито и влажно времето навън, но косата ми си остава права до следващото къпане . Няма други приставки, а и тези не се свалят. Но, както сте видяли на рекламата, могат да се правят страхотни букли с пресата Освен това с пресата върви и един DVD-диск, на който много точно е показано как да си правиш различни видове прически ( те са 3-4). Аз си я взех точно за 90 лв. Няма да съжалявате, ако си я купите.Наистина си струва. Дори споделих с фризьорката си , че съм я купила, и тя каза че наистина е много добра, тъй като загрява до 200 градуса, което прави по-лесно и бързо изправянето ( само с 1-2 минавания) , и съответно щади косата до някаква степен
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

Супер фен Аватара на rosencetooo
    а могат ли да се направят букли с обикновенна керамична преса.. и ако да.. как

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    а могат ли да се направят букли с обикновенна керамична преса.. и ако да.. как
    Да може има клипчета в нета как става, ако намеря ще пиша

Град
    blagoevgrad
    мм и аз мисля да си я взимам...и се чудя мн не съм чувала лошо мнение за нея..та някой друг ако знае или има нека сподели с :P
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

аз да ви кажа също смятам да си я взема обаче ми трябва основно за изправяне и всъщност косата ми е наистина къдрава и при най-малакта влага се накъдря....затова споделете запазва ли се фомата и при влага

А аз ви препорачвам Braun ESS ,страхотна е,аз я имам,а иначе най-добрата преса си оставя новата на Schwarzkopf,тя е обаче е скромни 300 лева,може да се порачва във фризиорските салони.А тази на браун е 82 лева
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

С почти всяка преса можеш да си правиш къдрици.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

да но аз не искам да се къдря а да се изправя и то трайно

Цитирай Първоначално написано от I_Know
    да но аз не искам да се къдря а да се изправя и то трайно
    Еми не знам.. може и да се получи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Айтос
    Всички преси на Белисима са хубави. Аз си купих от София, студентски град малко по-евтината B11 50 за 79.90, но ги има и в нета - bellissima.bg
    Красива всеки ден!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Пресата ми се вижда хубава.Мойта още функционира добре.Но ако ми писне,ще си взема Белисима...
    А между другото с всяка преса за изправяне можеш да си направиш къдрици,стига да знаеш как.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    blagoevgrad
    хей аз си я взех тази на "bellissima'... много съм доволна аз лично....ако си я вземете няма да съжалявате :P :P
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Аз съм страшно навита да си я купя тази преса за коса,но не мога да я открия Затова може ли някой да ми каже каде мога да я намеря ? Благодаря предварително !!!

....

Imam presata belissima creativity mnogo e xybava mn obre izpravq no nemoga da se nakadrq nqkoi ako znae kak da pi6e pls .

аз да ви кажа също смятам да си я взема обаче ми трябва основно за изправяне и всъщност косата ми е наистина къдрава и при най-малакта влага се накъдря....затова споделете запазва ли се фомата и при влага
    Няма начин да остане права. Това, което знам от изученото по биология е, че когато се прави някаква манипулация на косата, то тя трае, докато не се намери нещо, което да разруши действието - такива се явяват UV лъчите, както и ВОДАТА.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Пресата е чудесна! Изправи дори моята коса, сега седях 2-3 часа на снега и косата ми е вързана, и почти нищо й няма, само малко бухна.
    mindscan

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Няма начин да остане права. Това, което знам от изученото по биология е, че когато се прави някаква манипулация на косата, то тя трае, докато не се намери нещо, което да разруши действието - такива се явяват UV лъчите, както и ВОДАТА.
    Мхм, така е... Но ако искате изправянето да е по-лесно, направете като една моя приятелка, нека фризьор да ви я филира. (:

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Мхм, така е... Но ако искате изправянето да е по-лесно, направете като една моя приятелка, нека фризьор да ви я филира. (:
    Има вариант и лак за коса. Обаче той ще намали новото начупване само до известна степен, поради причината, която посочих горе.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

syper e qka presata na Kapanov Bellissima imam q ve4e ot 2 meseca nqkade kosata mi e vse [prava vuv dujd snqg zapazva se prava MN e qka.Q nqkoi da mi kaje N6 za ma6ata Bellissima GL1 100 AKO Q IMA NQKOI OT TYKA NEKA DA PI6E PLSSS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си