- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Bellissima creativity :)
Ох,затова не знам,но пък мога да кажа,че изправя просто перефктно!!!![]()
To infinity and beyond.
Аз имам пресата,която няма приставка за къдрене.Има си екранче и можеш да регулираш градусите.Загрява веднага.Много добра.![]()
![]()
Мощността има значение само за разхода на ток. Иначе по-новите преси са с по-малка мощност. Трябва да гледате дали загряват бързо и до колко градуса, а не каква им е мощността.
Любовта е там, където я срещнеш. Глупаво е да я търсиш.
popinka, машата Bellissima GL1 100 е керамична, т.е. предпазва косата от изгаряне и е с готина дръжка от естествена кожа. можеш да я видиш в тоя сайт bellissima.bg. майка ми я има и много я ползва за нейните си прически. сигурно стават и хубави букли с нея, трябва да пробвам.
и аз я имам,обаче странно моята има приставки :Д може да прави ФаФлички ии някви други приставки има явно за къдрене,обаче аз нямам нужда:Д и не съм ги ползвала,струваше около 100тина лв,и бих ги дала дори ако нямаше тия приставки които така или иначе не ползвам......тааааа върши мнн добра работа
аз си купих пресата преди 3 седмици и мога да кажа че е страхотнааа![]()
![]()
![]()
![]()
обаче имам проблем- изправям се и докато отида на даскало ..отпред косата ми се начупва.. :O а се изправям на 200 градуса ;ss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A normalno li e da ima malko razstoqnie mejdu plo4kite ako ne se natisne ili moqta e defektna?
Leni24, да нормално е,моделът е такъв,твоята не е дефектна.
Такаммм, аз имам пресата от приблизително 2 месеца и съм много доволна, бих казала, че е страхотнапресата изправя перфектно, косата става гладка и мека. За къдренето бих каала, че по скоро се получават чупки или леки масури, но не и такива, каквито стават с една маша.
А до това колко издържа на влага не мисля, че зависи толкова от пресата. Моята коса е доста чуплива и щом я изправя и изляза навън, дори и да не е влажно времето е нормално да ми се начупи до вечерта, но днес времето беше ужасно, а аз се бях изправила и си бях сложила доста голямо количество пяна и лактака че, въпреки бурите и снега навън, косата ми се запази права през целия ден и все още е такава .Следователно не зависи само от пресата
мн ме радва
Та общо взето бих казала, че изобщо не съжелявам, че си купих пресата. Страхотна е, заслужава си парите.
az neska si q kypihhi sam mn mn dovolna ispravq ynikalno
cenata i e 90lv
pone az q kypih za tolkowa
мисля да си взема Bellissima Creativity B1700.. ще си я поръчам от нета. http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity. Който я е поръчал по нета да каже дали вътре има всичко (гаранция маранция,DVD и тем подобни)![]()
![]()
За тези, които се чудят от къде да си я вземат..поръчайте си онлайн от http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity![]()
![]()
45 WTова не е ли супер малко, за да изправя качествено?
![]()
Тази мощност е нормална за съвременна преса. По-горе писах, че няма значение мощността, а трябв ада се гледат температурата и бързината на загряване. Мощността е само индикатор за разхода на ток.
Имам я.. суперр е,особенно къдриците ги прави невероятни като маша![]()
Аз имам пресата от около месец -два
и къдри и изправя перфектно няма приставки - не са нужни
има йонизатор , залючват се двете челюсти , вдига до 200 градуса и има заключващ бутон на температурата, без да иска да не го натисне някой и да продължи на вдига
.Изправя перфектно и къдри страхотно , нямам оплаквания .Като си я купувате има диск към нея как и гаранционна карта за 2 години ( страхотно) и във този диск показват как точно да се къдриха как да си направите права, начупена, извита, къдрава или вълниска коса и прическа ! Няма да съжалявате , ако си я вземето , аз съм на мнението ,че калпави неща не си заслужава да се купуват
.Ако ще си купувам нещо ще си купя нещо хубаво , което си заслужава парите - Белисимата Креативити оправда и надхвърли очакванията ми.Страхотна преса.Сестра ми има пак Белисима но този модел : http://www.bellissima.bg/?11,bellissima-b25 изправя си пак добре , но аз си купих най-хубавият моделкреативитито
![]()
![]()
леле, пуснали са и мини креативити, много яко! също като голямото изглежда, как ме е яд, че си взех едно друго мини покрай нова годинаама, айде, то не може всичко да имаш!
аз съм с тази
http://www.bellissima.bg/?10,bellissima-b1-600
и съм мн доволна ,ооот година и нещо я имам...
На другите преси МОЩНОСТТА или ТЕМПЕРАТУРАТА до която стигат си гледала? Че то май почти всички нови преси, които са само за изправяне варират 30-35-40W. Както преди мен казаха - това е разхода за ток. Гледай колко градуса вдига (мисля,че тази на белисима креативити е 200) и за колко бързо загрява.Първоначално написано от butty
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
http://www.bellissima.bg/?11,bellissima-b25
Хора,кажете мнение за тази...
Аз имам тази преса от една година вече.Косата ми е перфектно изправена и прави хубави къдрици.
Обаче по едно време използвах лак за коса и после се изправях с пресата и по нея оставаха едни неща като люспички и когато я почистих от тях и самите плочки придобиха един такъв жълтеникав цвят посредата .Та мисълта ми е някой може ли да ми каже дали покритието и се е развалило ?И дали е възможно да почистя перфектно пресата както си е като чисто нова?![]()
а за тази новата някакви отзиви, дали ще изправя хубаво , според мен е перфектна, щото е тъничка и захвата ще е идеален
http://www.bellissima.bg/files/Belli...B20_50-540.jpg
Аз ли нещо не съм в час, или тази тема е САМО ЗА Belissima Creativity?