.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Не му пука за мен

Az sum na 16 godini,a priqtelqt mi e na 18... zaedno sme ot 2 meseca,no vinagi sum 4uvstvala nqkakva praznota...nz...ne6tata nqkaksi ne vurvqt normalno. Toi tvurdi 4e durji na men i ne iska da me gubi,no ne smqtam 4e naistina go misli(ni6to 4e mi e kazval 4e ne obi4a da govori za tova koeto 4uvstva).Eto predi 5 dni naprimer trqbvashe da izlezem zaedno,no toi mi kaza 4e negovi fr ot drug grad sa do6li da go vidqt i nqma kak da izlezem...pravi mi tozi nomer za poreden put.Slu4valo mi se e da izlezem i da si dovle4e tupite priqteli s nas.Predi 5 dni kogato mi kaza 4e nqma da mojem da se vidim mu otg ok i zatvoirh...toi mi zvunna na sledva6tiq den,no az zatvorih.Do onzi den zvune6e neprekusnato,dokato ne mi prati sms : 6to ne mi vdigash? ok... ottogava ne mi zvuni tova ozna4ava li 4e ne mu puka za men ili prosto iska da mi dokaje 4e nqma da pravi kakvoto az iskam (propusnah da kaja 4e toi e malko osoben i vinagi obi4a da stava kakvoto toi iska,po vuzmojnot vs momi4eta da ti4at po nego )

т.7
    krem4et0
    (sun)

Той е егоист.Единствената Ви цел,е да си правите напук един на друг.Тази връзка е към края си.

Мда, не му пука, махай го. Не изглежда сложно.

Но запомни! Никога не настройвай момче против приятелите му. Не казвам че си го правила и не знам правила ли си го, но да знаеш от мен.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на Crazytu
    Само не схванах защо си му затваряла постоянно като те е търсил?Един вид да му правиш на пук ли? Ако наистина държиш на него поговорете си ... Ама според мен май май нямате бъдеще ...

^Малко лирично отклонение...Когато казваш на момчето,че приятелите му не те харесват или ти правят разни намеци и т.н,то автоматично приема,че ти го настройваш против другарчетата му..И те заебава най-долно.А когато някой цървул каже на приятелката си,че приятелките й са тъпи,скучни и й влияят зле,момичето ги зарязва само и само за да угоди на момчето.Ние,момичетата,сме много глупави дееба..

просто му бях много ядосана,затова затварях...знаех какво ще ми каже,че винаги искам да става каквото аз кажа
    (sun)

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^Малко лирично отклонение...Когато казваш на момчето,че приятелите му не те харесват или ти правят разни намеци и т.н,то автоматично приема,че ти го настройваш против другарчетата му..И те заебава най-долно.А когато някой цървул каже на приятелката си,че приятелките й са тъпи,скучни и й влияят зле,момичето ги зарязва само и само за да угоди на момчето.Ние,момичетата,сме много глупави дееба..
    никога не съм му казвала,че приятелите му ме дразнят...добре а смс му какво послание съдържа ;д не ме интересува дори и да ми затваряш аз така си го обясних
    (sun)

Аз не казвам,че си го казвала.Говоря по принцип.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от LaUrA66
    никога не съм му казвала,че приятелите му ме дразнят
    Никой не е казал,че си му казвала такова нещо.Това се отнася за по-голямата част от момичетата. А колкото до теб ... говори с него .. ако толкова държи на теб ще направи веднъж компромис (няма все на неговата да става я), а ако не .... зарязвай го ще си хванеш друг.

ми правете си компромиси... ама като гледам майй мн мн не го инт. такачеее наистина по-добре гоо махаи... или си поговорете сериозно !

white sensation

Град
    Перник
    Разкарай го.

П.С. как ми бърка тая латиница в очите...
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    Видин
    Зарежи го,прави се на интересен,щото си мисли,че си му в кърпа вързана!Прати го по дяволите!
    Ритне ли те магаре,не му отвръщай със същото!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Няма да забравя първата си по-сериозна връзка,беше нещш подобно на твоята,много гадна и безмислена.
    Откажи се от него,колкото и нереално да звучи ще си намериш някое друго момче което поне ще те уважава за разлика от този и няма да те пренебрегва за най-малкото.

пффф написа ми смс: хар ли ти това,на което играем вмомента? целта на играта е да правиш гадно на другия и ти се справяш много добре това момче ще ме побърка
    (sun)

Град
    Пловдив
    има 2 варианта...
    1.или се сдобрявате и спирате да си правите на пук, да се карате и т.н.
    2. късате и няма да се налага да се съобразявате с другия...

пффф написа ми смс: хар ли ти това,на което играем вмомента? целта на играта е да правиш гадно на другия и ти се справяш много добре това момче ще ме побърка
    Ми той си е прав. Той прави нещо, а ти правиш на инат. Не казвам, че само ти си крива! Или се дръжте малко по-зряло, или се разделете. На този етап връзката ви е абсолютно безсмислена и лапешка.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Габрово
    Той е егоист.Единствената Ви цел,е да си правите напук един на друг.Тази връзка е към края си.
    мхм, даже май вече е свършила.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Ми той си е прав. Той прави нещо, а ти правиш на инат. Не казвам, че само ти си крива! Или се дръжте малко по-зряло, или се разделете. На този етап връзката ви е абсолютно безсмислена и лапешка.
    И аз съм на това мнение.

Не искам да обидя авторката обаче ми се струва, че между вас няма нищо повече от детски инат! Незнам...може и да греша... Както казаха и преди мен или поговорете сериозно, или по-добре се разделете!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Една връзка има нужда от компромиси ... Спри да доказваш на себе си , а и на него , че си по-голям инат .. Все единият трябва да отстъпи .... Защото това в момента, което го правите си е точно детска игричка ..

Щях да кажа, че ако наистина държи на теб ще те потърси .. но той го е направил много пъти ... ТИ си тази , която прави на пук и не виждам смисъл в това ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Значи не те заслужава... ; ]

white sensation

PRIQTELQ TI E GLUPAK !!!!!!!!!!!!!

Най-добре следвашия път, когато ти се обади да му вдигнеш и да си поговорите, кажи му това, което не ти харесва, а не като МАЛКИТЕ ДЕЦА: "Аааа сега ще си играем на ето ти куклата, дай ми парцалите!"

Град
    Враца
    Бе може просто да му е писнало да се правиш на интересна кат не му дигаш и сега да чака ти да го потърсиш А иначе... то си е нормално да те пренебрегва понякога заради приятелите си Все пак приятелите са вечни, а гаджетата са много Затова проявявай разбиране в това отношение и не му се цупи А иначе дали му пука за теб или не - това трябва сама да прецениш, ти си го познаваш
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от sarityy
    PRIQTELQ TI E GLUPAK !!!!!!!!!!!!!
    И що? Момчетата все едно си нямат живот ебати. Да не са женени, че трябва само с нея да се съобразява?
    На пича му е писнало да ти тича по гъза просто.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си