- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем с ноктите....
za6toto ne si slaga6 zazdravitel ili v nai lo6iq sly4ai pone obiknoven bezcveten lak.ima specialni lakove osnova s16to koito pak sa vid zazdraviteli.ta slaga6 osnovata i taka maca6 otgore i cveten lak i nqma6 griji za poj1ltqvane.na krakata stoqx 1 mesec s 4eren lak i osnova slojix otnovo i si be6e absoliytno bql![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Не се лакирай известно време и ще се махне.Лака не е бил качествен
И на мен ми се беше случило и питах една специалистка и тя ме успокой че това било от прекаленото лакирване на ноктите с различни багри лакове и че ми липсват някакав комплекс от витамини...аз пих витамин ц и в продължение на 1 месец си лакирвах ноктите с безсветен лак и всичко после се оправи напъплно![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
и моите са такаужасно е, но не мога да спра да ги лакирам, защото са ужасни без лак, много са жълти чак не мога да ги гледам, а са супер дълги
+ 1Първоначално написано от Eeyore1
Просто дай лека почивка на ноктите си,но няма за какво да се притесняваш![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
ЛакирВане?! Научете се на български...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Използваи основа за лак или заздравител!![]()