.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

проблем с ноктите....

Ами имам проблем от преди два дена когато изтрих стария си лак забелязах ,че ноктите ми са станали жълти , много е неприятно. Някой знае ли защо ноктите могат да пожълтеят или как се оправят ?

Благоря предварително

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    za6toto ne si slaga6 zazdravitel ili v nai lo6iq sly4ai pone obiknoven bezcveten lak.ima specialni lakove osnova s16to koito pak sa vid zazdraviteli.ta slaga6 osnovata i taka maca6 otgore i cveten lak i nqma6 griji za poj1ltqvane.na krakata stoqx 1 mesec s 4eren lak i osnova slojix otnovo i si be6e absoliytno bql
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Повече от фен
    Не се лакирай известно време и ще се махне.Лака не е бил качествен

И на мен ми се беше случило и питах една специалистка и тя ме успокой че това било от прекаленото лакирване на ноктите с различни багри лакове и че ми липсват някакав комплекс от витамини...аз пих витамин ц и в продължение на 1 месец си лакирвах ноктите с безсветен лак и всичко после се оправи напъплно
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

ами сега съм спряла с лакирванeто дато се оправят

и моите са така ужасно е, но не мога да спра да ги лакирам, защото са ужасни без лак, много са жълти чак не мога да ги гледам, а са супер дълги

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    И на мен ми се беше случило и питах една специалистка и тя ме успокой че това било от прекаленото лакирване на ноктите с различни багри лакове и че ми липсват някакав комплекс от витамини...аз пих витамин ц и в продължение на 1 месец си лакирвах ноктите с безсветен лак и всичко после се оправи напъплно
    + 1
    Просто дай лека почивка на ноктите си,но няма за какво да се притесняваш
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Цитирай Първоначално написано от cvetelinaaa
    и моите са така ужасно е, но не мога да спра да ги лакирам, защото са ужасни без лак, много са жълти чак не мога да ги гледам, а са супер дълги
    1+ и аз немога да ги търпя без лак сега тъкмо пораснаха и пиърсинг си направих на нокета те пожълтяха

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    ЛакирВане?! Научете се на български...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Използваи основа за лак или заздравител!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си