.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен
    Град
    Пловдив

Адският гняв и депресия

Здравейте.Страхотен гняв ме е обзел тия дни.Може би се дължи на факта,че не намирам подходяща приятелка гледам какво се случва с приятелите ми и какви номера им въртат гаджетата и направо ми се отщява та се получава ни с приятелка,ни без което адски ме вбесява,завиждам на другите щастливи двойки и се депресирам.Гледам да си запълвам деня тренирам активно през остналите 3 свободни дни ходя да разпусна във фитнеса,защото колкото повече мисля за това толкова по-гадно ми става,а честно казано ми омръзна да "търся" любовта която все не намирам,а да стоя и да чакам също не ми се вижда вариант.Нямам проблем с общуването,нито с момичетата просто не се получава ,а ми писна да съм сам.Не правя темата с цел съжаление дайте ми съвет как да се оттърся от тази гадна тръпка,(как немога да стана 1 робот

Голям фен Аватара на Crazytu
    Давай го по-кротко не се ядосвай за такива работи .. колкото и да не ти се седи просто така да чакаш любовта да дойде при теб ... това е което можеш да направиш.А през това време ходи си на фитнеса,по кафенца и тем подобни .. ще се появи и подходящото момиче за теб.

Edit: А това,че приятелите ти са имали проблеми във връзките си,не значи че ще се случи и на теб.

ми и аз си търся от нз колко време, и се не намирам ама пък не се предавам така лесно !
    Спокойно, за всеки влак си има пътници ще видиш че ще намериш някоя с която ще сте дълго ;р
    ама от небето няма да ти падне.. ;d

white sensation

Град
    Перник
    Не се притеснявай.Ще откриеш любовта.При някои идва по-късно.Не си единствен
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    столицата
    Оправи си заглавието,че и аз се вбесявам като виждам такива грешки. (адскияТ гняв...)

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xpici
    ми и аз си търся от нз колко време, и се не намирам ама пък не се предавам така лесно !
    Спокойно, за всеки влак си има пътници ще видиш че ще намериш някоя с която ще сте дълго ;р
    ама от небето няма да ти падне.. ;d
    колко влакове са се обръщали...няма значение...

няма да мислиш за това, което те депресира(ебати ковти думата) вземеш да станеш някво емо Давай по-весело!! Разнообрази си малко ежедневието ще ти помогне

Не се ядосвай за глупости...това че фр-тата ти са имали проблеми не означава,че и ти ще имаш ... а как да си намериш приятелка ли ? Миии не се притеснявай да заговориш някое момиче в кафето(фитнеса или където и да е) може пък да е това момичето,което търсиш...другия вариант (ако те е срам да заговориш момиче ) е да си пишеш с момичета от чата и да се срещате... ( шанса да срещнеш точната по интернет не е голям,но все пак го има) Не се предавай ... УСПЕХ и повече усмивки ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не се коси,оти ке ти мине

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne6to otgovorite ne mi pasvat s temataaaaa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си