- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Адският гняв и депресия
Здравейте.Страхотен гняв ме е обзел тия дни.Може би се дължи на факта,че не намирам подходяща приятелка гледам какво се случва с приятелите ми и какви номера им въртат гаджетата и направо ми се отщявата се получава ни с приятелка,ни без което адски ме вбесява,завиждам на другите щастливи двойки и се депресирам.Гледам да си запълвам деня тренирам активно през остналите 3 свободни дни ходя да разпусна във фитнеса,защото колкото повече мисля за това толкова по-гадно ми става,а честно казано ми омръзна да "търся" любовта която все не намирам,а да стоя и да чакам също не ми се вижда вариант.Нямам проблем с общуването,нито с момичетата просто не се получава ,а ми писна да съм сам.Не правя темата с цел съжаление дайте ми съвет как да се оттърся от тази гадна тръпка,(как немога да стана 1 робот
![]()
![]()
Давай го по-кротко не се ядосвай за такива работи .. колкото и да не ти се седи просто така да чакаш любовта да дойде при теб ... това е което можеш да направиш.А през това време ходи си на фитнеса,по кафенца и тем подобни .. ще се появи и подходящото момиче за теб.
Edit: А това,че приятелите ти са имали проблеми във връзките си,не значи че ще се случи и на теб.
ми и аз си търся от нз колко време, и се не намирамама пък не се предавам така лесно !
Спокойно, за всеки влак си има пътницище видиш че ще намериш някоя с която ще сте дълго ;р
ама от небето няма да ти падне.. ;d
white sensation![]()
Оправи си заглавието,че и аз се вбесявам като виждам такива грешки. (адскияТ гняв...)
колко влакове са се обръщали...няма значение...Първоначално написано от xpici
няма да мислиш за това, което те депресира(ебати ковти думата) вземеш да станеш някво емоДавай по-весело!! Разнообрази си малко ежедневието ще ти помогне
![]()
Не се ядосвай за глупости...това че фр-тата ти са имали проблеми не означава,че и ти ще имаш ... а как да си намериш приятелка ли ? Миии не се притеснявай да заговориш някое момиче в кафето(фитнеса или където и да е) може пък да е това момичето,което търсиш...другия вариант (ако те е срам да заговориш момиче ) е да си пишеш с момичета от чата и да се срещате... ( шанса да срещнеш точната по интернет не е голям,но все пак го има) Не се предавай ... УСПЕХ и повече усмивки ...![]()
![]()
![]()
ne6to otgovorite ne mi pasvat s temataaaaa![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.