.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    Цитирай Първоначално написано от s3xy
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    p1k i ko yveli4enie malko li e 4e i davat po 25 leva na sedmica
    ми малко е, да не е много? освен това напоследък и аз пестя, вместо 15 кинта които ми дават ям само за 7-8, айде ся не са толкова мн пари!
    напълно съм съгласна със splendour ...как може да изядеш в даскало 5-8 лв ...мене ми дават по 10лв за петте учебни дни, от които почти винаги ми остават 8-10...просто в даскало няма нищо ставащо за ядене, и аи взимам от нас плод, ядки, някой сандвич, ако имам повече часове...и вода минерална си взимам от нас, ако забравя или просто чантата ми стане прекалено тежка си купувам една вода в даскало - но това са 60ст...и не ми е ясно и как харчите 10-15лв за едното кафе...че едно кафе е стотинки, айде и нещо друго да си вземеш, три лева те оправят от всякъде...гати и викаш, че по 5лв на ден били малко, никакво съобразяване с това, че родителите бачкат като луди, те се лишават, че ти да прахосничиш така ...а и пътните - една карта за три месеца е 18лв и после да не ти пука за билети и контрола...
    ОМГ наще изобщо не се скъсват от бачкане, освен това изобщо не съм искала толкова пари ( не ги и отказвам де ) ама защо мислиш че само прахосвам,?с автобуси и такива неща не пътувам, не ми трява карта. Айде спрете да говорите за някой който изобщо не познавате

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    s3xy radvam se za teb 4e imate pari i t.n. no kakto kazva silver_moon prosto kak yspqvate da gi izxar4ite tolkoz mn pari.ti ako qde6 pica +vafli tam maksimym 2-2 i ne6to..... no ti qvno nqma da ni razbere6 kakvo iskame da kajem.
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

ами сега ще ви кажа какво ям
    сутрин в 1-вото междучасие пия Double Mocca за 4 лева
    следващото междучасие си копувам натурален сок най-често Cappy - 2.5о
    в голямото ям пица + Nes Tea около 3 лева и ето - 10 лв не е чак толкова

Град
    dobri4
    vs16tnost naistina ne e mn xranitelno za 10 leva 6to qdene pada...vafli banici.......... dokato ti pie6 mn te4nosti.az ot na4aloto na denq s1m izpila ne pove4e ot 300 mililitra voda [to i moito ne e polezno de ]

vs16tnost naistina ne e mn xranitelno za 10 leva 6to qdene pada...vafli banici.......... dokato ti pie6 mn te4nosti.az ot na4aloto na denq s1m izpila ne pove4e ot 300 mililitra voda [to i moito ne e polezno de ]
    абе аз направо мразя да пия вода и гледам да се наливам с всичко останало, че кфа бъбречна криза бях направила... викам си мога с малко вода, мога и после кфи болки бяха... иначе вафли, банички направо съм забравила къф вкус имат

Абе не мога да се съглася че 5лв са много Моите родители имат пари и могат да ми дават по повече , но не искат , защото не трябвало да свиквам да прахоснича . С това съм напълно съгласна , също тако оценявам техния труд . Ама понее още 1лев дее Ще ми реши проблемите ... прасто аз сутрин озверявам от глад за разлика от през деня Ама както и да е ще послушам съветите ви и Мерси [/i]
    phah

абе аз направо мразя да пия вода и гледам да се наливам с всичко останало, че кфа бъбречна криза бях направила... викам си мога с малко вода, мога и после кфи болки бяха... иначе вафли, банички направо съм забравила къф вкус имат
    Аз също пия някви такив неща ... направо честно да си призная не помну от кога не съм пилна обикновена минерална вода И в къщи дори не пия вода ...
    phah

^ същата съм

Град
    София
    Не виждам как ще ти стигнат 5 лева на ден като си купуваш 1 бургер, който струва 3 лева, една кутия цигари, която струва 3 лева и естествено ПОЛОВИН ЛИТЪР кола, която струва 1,30лева. Извинявай много, но ако си правиш сметка няма да си купуваш тия боклуци и няма да пускаш тема от сорта "Как да спестя малко пари БЕ?", нали ?!

Лигавата работа с близането на половин литър кола за цял ден ми е ясна. Или пък купуването на половинка минерална вода срещу 1 лев. Никой не ти е виновен, че си с широки пръсти.

Честно да ти кажа аз пари харча когато имам за какво да ги дам. Случва се понякога за цяла седмица да изхарча 5 лева, но се случва така че понякога за 1 ден профуквам по 50, така че..
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    dobri4
    macki probvaite da pie6e voda.popadna mi sno6ti 1 statiq v 1 sait 4e vodata ne moje da b1de zamestena ot ni6to i ot dnevnata doza te4nosti lit1r ili v nai lo6iq sly4ai polovin lit1r trqbva da e voda [4e6mqna ili mineralnq gaziranata ne se broi]

Хаха ми аз съм на 14 и ми дават по 3-4 лв ..
    кво да кажа ?!

Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от chocoleptic
    кво да кажа ?!
    кажи мерси на ваще.мен ми дават по 1 лев а днеска даже забраех да си го искам.

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Цитирай Първоначално написано от chocoleptic
    кво да кажа ?!
    кажи мерси на ваще.мен ми дават по 1 лев а днеска даже забраех да си го искам.

И на мене ми дават по 1 лв и аз понякога забравям да го искам и гледам другите как ядат и корема ми кърка.Не ми е много добре с 1 лев,но разбирам наще,щото сме в затруднено положение
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

простоотиваш на даскало закусил .После като свършиш веднага се прибираш и обядваш .Айде кажи ,че исхарчиш 2 лв в даскало остават 3 .А 3x5 е 15 лв ,за събота и неделя ти остават толкова + тия ,които ваще ще ти дадат т

Мега фен Аватара на Infinity
    да ви кажа честно не ви разбирам тези които казват че с по пет лева карат цяла седмица.Значи аз съм от малко градче в което няма абсолютно нещо интересно,изкушения и т.н.Просто нищо няма и по 3лв. са ми гарантирани почти на ден като се има на предвид,че нито пътувам нито пък излизам някъде щото просто няма къде Та така значи на училищте и вкъщи по 3лв. на ден си харча понякога и повече може дори.така че ако искаш да спестяваш при пет лева на ден в София предполагам е малко трудно като си съдя по мене така че спестявай като не ходиш на разни забавления,спестявай от шопинг например или пък от такива не нужни дрънкулки
    To infinity and beyond.

Като ти дадат 5 лв, не ги пъхай в джоба, а в касичката
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Супер фен
    Хах и аз съм същата Дават ми 10лв на седмица за даскало и да се разпореждам както искам с тях. Имах намерение да карам икономично и да си спестявам парички.. Нищо не става де Иначе това да си оставяш парите вкъщи и да си вземаш само необходимите и добра идея

Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    да ви кажа честно не ви разбирам тези които казват че с по пет лева карат цяла седмица.Значи аз съм от малко градче в което няма абсолютно нещо интересно,изкушения и т.н.Просто нищо няма и по 3лв. са ми гарантирани почти на ден като се има на предвид,че нито пътувам нито пък излизам някъде щото просто няма къде Та така значи на училищте и вкъщи по 3лв. на ден си харча понякога и повече може дори.така че ако искаш да спестяваш при пет лева на ден в София предполагам е малко трудно като си съдя по мене така че спестявай като не ходиш на разни забавления,спестявай от шопинг например или пък от такива не нужни дрънкулки
    karame daje v momenta spestqvam i karam s po 5 st za d1vka na den i t1i si zal1gvam glada i na sedmica 25 st stavat.predi bqx seki den na soleti ot 20 st i na sedmica 1 lev xar4ex.drygoto go spestqvam.xodq na daskalo pe6a i pe6a se vr16tam.ima6 li jelanie vsi4ko e v1zmojno

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    karame daje v momenta spestqvam i karam s po 5 st za d1vka na den i t1i si zal1gvam glada i na sedmica 25 st stavat.predi bqx seki den na soleti ot 20 st i na sedmica 1 lev xar4ex.drygoto go spestqvam.xodq na daskalo pe6a i pe6a se vr16tam.ima6 li jelanie vsi4ko e v1zmojno
    splendour
    това твойто не е нормално често то хубаво да пестиш ама чак пък толковаа
    Мене секи ден ми оставят различно На даскало джоба ни е 1.80 или форнети 1.50 и някоя дъфка аби 2 лева Понякога не ям зощото не съм гладна ама да я карам аз цял ден с 5 ст
    На мене парите не ми стигат никога аз ги харча за глупости списания ся има коледни магазинчета и Тиййй
    Правете си сметкаа макар и аз да не мога се стараяяяяяяя
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    dobri4
    kuklichka_bg da ti kaja i az predi se obi4ax da grizq ne6to,se gladna..... ama za sedmica si sviknax na noviq rejim.a i az to4no predi daskako qm i sled tova pak.a i ne e nyjno na 5 st da kara6,az otna4alo karax na soleti.kolkoto do fornetite i djobovete ne stiga 4e sa sk1pi no sa i vredni

Не е така!

Аз ко да ти кажа кът на мен от време на време ми дават пари, а пък кът ми дават ми дават 1лв или 2 лв. Недей да се оплакваш толкоз, че 5 лв не са ти досатъчни. Ако си толкова гладна си донеси някакъв сандвиц от вкъщи. Пък ако те е срам, тегли им майната, защото след това те висят цял час в тоаретните, защото в джоба е имало развалени картофи Пък ако си всизам едни солети, те първо те засищат и второ са евтини. А пък за пиене, ако не обичаш да пиеш вода си вземи някакъв сок.
    Сега през зимата заже ще ти е по-лесно да спестяваш, защото какво ще правиш в студа. Вземаш си от вас сандвич и толкоз.

и на мене не ми стигат по 5 кинта на ден ама тва е щото пуша ;д
    Обичам !

Вземай си по 2 или 3лв примерно, а другите си ги оставяй вкъщи
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си