- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как са спестя поне малко пари бе ???
ОМГ наще изобщо не се скъсват от бачкане, освен това изобщо не съм искала толкова пари ( не ги и отказвам деПървоначално написано от silver_moon
) ама защо мислиш че само прахосвам,?с автобуси и такива неща не пътувам, не ми трява карта. Айде спрете да говорите за някой който изобщо не познавате
s3xy radvam se za teb 4e imate pari i t.n. no kakto kazva silver_moon prosto kak yspqvate da gi izxar4ite tolkoz mn pari.ti ako qde6 pica +vafli tam maksimym 2-2 i ne6to..... no ti qvno nqma da ni razbere6 kakvo iskame da kajem.![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
ами сега ще ви кажа какво ям
сутрин в 1-вото междучасие пия Double Mocca за 4 лева
следващото междучасие си копувам натурален сок най-често Cappy - 2.5о
в голямото ям пица + Nes Tea около 3 лева и ето - 10 лвне е чак толкова
vs16tnost naistina ne e mn xranitelno za 10 leva 6to qdene pada...vafli banici.......... dokato ti pie6 mn te4nosti.az ot na4aloto na denq s1m izpila ne pove4e ot 300 mililitra voda [to i moito ne e polezno deПървоначално написано от s3xy
]
![]()
Първоначално написано от splendour
абе аз направо мразя да пия вода и гледам да се наливам с всичко останало, че кфа бъбречна криза бях направила... викам си мога с малко вода, мога и после кфи болки бяха...
иначе вафли, банички направо съм забравила къф вкус имат
![]()
Абе не мога да се съглася че 5лв са многоМоите родители имат пари и могат да ми дават по повече , но не искат , защото не трябвало да свиквам да прахоснича . С това съм напълно съгласна , също тако оценявам техния труд .
Ама понее още 1лев дее
Ще ми реши проблемите ... прасто аз сутрин озверявам от глад за разлика от през деня
Ама както и да е ще послушам съветите ви и Мерси
[/i]
phah
Аз също пия някви такив неща ... направо честно да си призная не помну от кога не съм пилна обикновена минерална водаПървоначално написано от s3xy
И в къщи дори не пия вода ...
phah
^ същата съм![]()
Не виждам как ще ти стигнат 5 лева на ден като си купуваш 1 бургер, който струва 3 лева, една кутия цигари, която струва 3 лева и естествено ПОЛОВИН ЛИТЪР кола, която струва 1,30лева. Извинявай много, но ако си правиш сметка няма да си купуваш тия боклуци и няма да пускаш тема от сорта "Как да спестя малко пари БЕ?", нали ?!
Лигавата работа с близането на половин литър кола за цял ден ми е ясна. Или пък купуването на половинка минерална вода срещу 1 лев. Никой не ти е виновен, че си с широки пръсти.
Честно да ти кажа аз пари харча когато имам за какво да ги дам. Случва се понякога за цяла седмица да изхарча 5 лева, но се случва така че понякога за 1 ден профуквам по 50, така че..
Don't tell me what I can or can't do !
macki probvaite da pie6e voda.popadna mi sno6ti 1 statiq v 1 sait 4e vodata ne moje da b1de zamestena ot ni6to i ot dnevnata doza te4nosti lit1r ili v nai lo6iq sly4ai polovin lit1r trqbva da e voda [4e6mqna ili mineralnq gaziranata ne se broi]
кажи мерси на ваще.мен ми дават по 1 лев а днеска даже забраех да си го искам.Първоначално написано от chocoleptic
![]()
![]()
Първоначално написано от splendour
И на мене ми дават по 1 лв и аз понякога забравям да го искам и гледам другите как ядат и корема ми кърка.Не ми е много добре с 1 лев,но разбирам наще,щото сме в затруднено положение![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
простоотиваш на даскало закусил .После като свършиш веднага се прибираш и обядваш .Айде кажи ,че исхарчиш 2 лв в даскало остават 3 .А 3x5 е 15 лв ,за събота и неделя ти остават толкова + тия ,които ваще ще ти дадат т![]()
да ви кажа честно не ви разбирам тези които казват че с по пет лева карат цяла седмица.Значи аз съм от малко градче в което няма абсолютно нещо интересно,изкушения и т.н.Просто нищо няма и по 3лв. са ми гарантирани почти на ден като се има на предвид,че нито пътувам нито пък излизам някъде щото просто няма къдеТа така значи на училищте и вкъщи по 3лв. на ден си харча понякога и повече може дори.така че ако искаш да спестяваш при пет лева на ден в София предполагам е малко трудно като си съдя по мене така че спестявай като не ходиш на разни забавления,спестявай от шопинг например или пък от такива не нужни дрънкулки
![]()
To infinity and beyond.
Като ти дадат 5 лв, не ги пъхай в джоба, а в касичката![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Хах и аз съм същатаДават ми 10лв на седмица за даскало и да се разпореждам както искам с тях. Имах намерение да карам икономично и да си спестявам парички.. Нищо не става де
Иначе това да си оставяш парите вкъщи и да си вземаш само необходимите и добра идея
![]()
karame daje v momenta spestqvam i karam s po 5 st za d1vka na den i t1i si zal1gvam glada i na sedmica 25 st stavat.predi bqx seki den na soleti ot 20 st i na sedmica 1 lev xar4ex.drygoto go spestqvam.xodq na daskalo pe6a i pe6a se vr16tam.ima6 li jelanie vsi4ko e v1zmojnoПървоначално написано от cool_doll
![]()
splendourПървоначално написано от splendour
това твойто не е нормално често то хубаво да пестиш ама чак пък толковаа![]()
Мене секи ден ми оставят различно На даскало джоба ни е 1.80 или форнети 1.50 и някоя дъфка аби 2 лева Понякога не ям зощото не съм гладна ама да я карам аз цял ден с 5 ст![]()
На мене парите не ми стигатникога аз ги харча за глупости списания ся има коледни магазинчета и Тиййй
Правете си сметкаа макар и аз да не мога се стараяяяяяяя
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
kuklichka_bg da ti kaja i az predi se obi4ax da grizq ne6to,se gladna..... ama za sedmica si sviknax na noviq rejim.a i az to4no predi daskako qm i sled tova pak.a i ne e nyjno na 5 st da kara6,az otna4alo karax na soleti.kolkoto do fornetite i djobovete ne stiga 4e sa sk1pi no sa i vredni
Аз ко да ти кажа кът на мен от време на време ми дават пари, а пък кът ми дават ми дават 1лв или 2 лв. Недей да се оплакваш толкоз, че 5 лв не са ти досатъчни. Ако си толкова гладна си донеси някакъв сандвиц от вкъщи. Пък ако те е срам, тегли им майната, защото след това те висят цял час в тоаретните, защото в джоба е имало развалени картофиПък ако си всизам едни солети, те първо те засищат и второ са евтини. А пък за пиене, ако не обичаш да пиеш вода си вземи някакъв сок.
Сега през зимата заже ще ти е по-лесно да спестяваш, защото какво ще правиш в студа. Вземаш си от вас сандвич и толкоз.
и на мене не ми стигат по 5 кинта на ден ама тва е щото пуша ;д
Обичам !
Вземай си по 2 или 3лв примерно, а другите си ги оставяй вкъщи
Your life's an open book,
don't close it before it's done!