.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    на мен пък нищо не ми дават и пак съм спестил над 300 лв
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от balon4eee Виж мнението
    Ми начи дават ми по 5 лева на ден и на мене не ми стигат до никъде Наще няма да ми дадът повече , защото си мислЯт , че си копувам пак трева и тн., пък и баща ми си мисли , че са ми предостатъчно , а той не знае , колко скъпо е вече в София Тва няма значение де ... проблема ми е , че искам да си спестя парите от даскало и като излизам някъде да имам пари , а не сутринта да си изхарча всичко и после без пари . Или пък в края на седмицата да си имам повече + тия за събота и неделя и да си имам дастатъчно като седна някъде да имам да пие поне 1 кафе Обаче не мога да се спра да не си изям парите в даскало простоо не могаа все с изкушавам и много си се дразя Вие как се сдържате да си пестите парите ? Дайте някакъв съвет , как да не се натъпча в даскало ... пък май и мече свикнах да си ям в даскало , което не ми харесва ...
    Просто яж у вас и се опитай да харчиш по-малко от колкото ти дават

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    • 5 лева са ти наистина предостатъчно и то за 1 ден. Не преувеличавай нещата. Навсякъде вече е скъпо, но това в никакъв случай не те оправдава затова , че си харчиш безразборно парите. Иначе просто си наложи силна воля и готово. Когато си на училище, можеш да вземеш например само 2 лева, а останалите 3 лева да си ги сложиш в едно определено място и когато ти потрябват, да си ги вземеш. Можеш да спестяваш от парите, които евентуално ти дават по празници роднини и подобни. Другият вариант е да си намериш някаква работа, но когато си непълнолетен е наистина трудно. •

Някой беше казал, че всяко междучасие си взима нещо, и първото е double mocca за 4 лв., ако това е вярно мога да кажа само че ако го правиш всеки ден и се оплакваш, че не ти стигат парите направо се лигавиш. Не може да си позволяваш в училище да пиеш кафета по 4лв., а да искаш да спестиш. Съжалявам ама не се сдържах

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Купувай си нещо по евтино примерно от 5 лв харчи 3 лв. остават ти по 2 лв който спестяваш . Волята е единстения начин нямаш ли воля няма да спестиш нито една стотинка
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Учете се на дисциплина, дечица, учете се, научете ме и мен, ако може.

Wink

Цитирай Първоначално написано от balon4eee Виж мнението
    Ми начи дават ми по 5 лева на ден и на мене не ми стигат до никъде Наще няма да ми дадът повече , защото си мислЯт , че си копувам пак трева и тн., пък и баща ми си мисли , че са ми предостатъчно , а той не знае , колко скъпо е вече в София Тва няма значение де ... проблема ми е , че искам да си спестя парите от даскало и като излизам някъде да имам пари , а не сутринта да си изхарча всичко и после без пари . Или пък в края на седмицата да си имам повече + тия за събота и неделя и да си имам дастатъчно като седна някъде да имам да пие поне 1 кафе Обаче не мога да се спра да не си изям парите в даскало простоо не могаа все с изкушавам и много си се дразя Вие как се сдържате да си пестите парите ? Дайте някакъв съвет , как да не се натъпча в даскало ... пък май и мече свикнах да си ям в даскало , което не ми харесва ...
    Същия проблем с мен аз искам до края на 2013 да събера поне 200 лева ,а аз събирам пари за таблет ,аз у нас ям но все още ме изкушава да си купя закуска ако си открил решение бих искал да го споделиш с мен

Голям фен Аватара на black pearl
    Не е толкова трудно да спестиш... Аз за 1 учебна година спестих 400лв.. Просто си оставяй част от парите вкъщи. Примерно 1 лев. Оставаш с 4. Как няма да се наядеш ? Каквато и мазна простотия и вафли и тем подобни глупости ще ти стигнат.. Друг вариант и да си носиш храна от вкъщи,което даже е по-добрия вариант.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Яж вкъщи, ако пушиш - купувай си по-рядко цигари. Аз миналата година пушех по кутия на ден и харчех луди пари, сега по кутия на седмица и много бързо се спестяват.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си