Цитирай Първоначално написано от silver_moon
Цитирай Първоначално написано от s3xy
Цитирай Първоначално написано от splendour
p1k i ko yveli4enie malko li e 4e i davat po 25 leva na sedmica
ми малко е, да не е много? освен това напоследък и аз пестя, вместо 15 кинта които ми дават ям само за 7-8, айде ся не са толкова мн пари!
напълно съм съгласна със splendour ...как може да изядеш в даскало 5-8 лв ...мене ми дават по 10лв за петте учебни дни, от които почти винаги ми остават 8-10...просто в даскало няма нищо ставащо за ядене, и аи взимам от нас плод, ядки, някой сандвич, ако имам повече часове...и вода минерална си взимам от нас, ако забравя или просто чантата ми стане прекалено тежка си купувам една вода в даскало - но това са 60ст...и не ми е ясно и как харчите 10-15лв за едното кафе...че едно кафе е стотинки, айде и нещо друго да си вземеш, три лева те оправят от всякъде...гати и викаш, че по 5лв на ден били малко, никакво съобразяване с това, че родителите бачкат като луди, те се лишават, че ти да прахосничиш така ...а и пътните - една карта за три месеца е 18лв и после да не ти пука за билети и контрола...
ОМГ наще изобщо не се скъсват от бачкане, освен това изобщо не съм искала толкова пари ( не ги и отказвам де ) ама защо мислиш че само прахосвам,?с автобуси и такива неща не пътувам, не ми трява карта. Айде спрете да говорите за някой който изобщо не познавате