Цитирай Първоначално написано от splendour
Цитирай Първоначално написано от cool_doll
да ви кажа честно не ви разбирам тези които казват че с по пет лева карат цяла седмица.Значи аз съм от малко градче в което няма абсолютно нещо интересно,изкушения и т.н.Просто нищо няма и по 3лв. са ми гарантирани почти на ден като се има на предвид,че нито пътувам нито пък излизам някъде щото просто няма къде Та така значи на училищте и вкъщи по 3лв. на ден си харча понякога и повече може дори.така че ако искаш да спестяваш при пет лева на ден в София предполагам е малко трудно като си съдя по мене така че спестявай като не ходиш на разни забавления,спестявай от шопинг например или пък от такива не нужни дрънкулки
karame daje v momenta spestqvam i karam s po 5 st za d1vka na den i t1i si zal1gvam glada i na sedmica 25 st stavat.predi bqx seki den na soleti ot 20 st i na sedmica 1 lev xar4ex.drygoto go spestqvam.xodq na daskalo pe6a i pe6a se vr16tam.ima6 li jelanie vsi4ko e v1zmojno
splendour
това твойто не е нормално често то хубаво да пестиш ама чак пък толковаа
Мене секи ден ми оставят различно На даскало джоба ни е 1.80 или форнети 1.50 и някоя дъфка аби 2 лева Понякога не ям зощото не съм гладна ама да я карам аз цял ден с 5 ст
На мене парите не ми стигат никога аз ги харча за глупости списания ся има коледни магазинчета и Тиййй
Правете си сметкаа макар и аз да не мога се стараяяяяяяя