- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако гаджето ви ви изневери бихте ли му простили?
Кажете бихте ли му простили?
Чесно казано зависи..
Една изневяра много би ме наранила,но в една връзка трябват и компромиси,да се прощават грешките на другия..
Но все пак зависи от това каква е самата изневяра,какво го е подтикнало да изневери,и зависи и от нашите взаимоотношения..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Категорично НЕ!
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Ми зависи какво точно е станало. Сега би ме наранило, но не бих я оставил без да я изслушам.
Той вече прости моята... А и твърде много го обичам, за да се разделя с него. Но ако ми изневери, много бой го чака![]()
![]()
Много пъти съм се замисля над тази тема. Сега каквото и да кажа не мога да знам как бих се чувствала ако наистина стане. Тогава няма да разсъждавам трезво. Но мисълта ми е, че може би бих простила, но ако видя, че момчето наистина съжалява за постъпката си. Да ми докаже колко се разкайва, да прави какво ли не за да ме убеди да простя.
Е на тогава може би бих простила... но пак не е сигурно как ще разсъждавам на момента.
П.П. Като за наало ще го изслушам при какви обстоятелства точно ми е изневерил (защото и тях взимам под предвид)
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
НЕ! това значи край на връзката ни ...
I az dosta s1m se zamislqla i ne moga da kaja 6te re6a na momenta
Is everybody going crazy?!?
в момента наитина нищо не мога да кажа.. трябва да се мисли когато станеа на мен не ми се мисли за такива неща и дано на никой да не му се налага
![]()
Може би бих простила,а може би не.
Склонна съм и към двете,но като не ми се е случвало до сега не мога да преценя как бих се чуствала в такава ситуация.
С оглед на всичко, което се е случило между нас, и имайки предвид неговия характер като цяло, изневярата би значела край! Преди си мислех, че мога да преодолея себе си и да простя и продължа напред. Сега знам, че не бих могла, че никога няма да е същото. А и до колкото го познавам, за да го направи, той ще има основателна причина, а не просто моментно забавление. Знам, че ако се стигне до това да желае друга, аз ще съм първата, която ще го разбере....Както и обратното.
Смятам, че след толкова време заедно и толкова споделено и преживяно, заслужаваме поне честност един към друг.
NE! spored men kogato si s nqkogo ili si samo s nego, ili izob6to ne se zahva6ta6.
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Зависи кой е човека...колко ме е наранил....На сегашното ми гадже бих му простила,сащото много го обичам...но пак казвам зависи от изневярата..![]()
![]()
ако наистина го обичам всичко бих му простила...
Зависи от изневярата,ако той наистина се разкайва за това,ако ме обича и аз него също ... бих му простила.
Аз му простих и сега съжалявам, той също ми се кълнеше , че съжалява, че ще се промени и , че ще се опита да заличи случката , но вече не е същото - проблемите станаха прекалено много. Мисля , че карая между нас е въпрос на време, аз се опитвам да компенсирам проблемите и празнотите по между ни със секс , но това не е начина ....
ИЗНЕВЯРАТА САМО ПРОВАЛЯ ВРЪЗКАТА, МАКАР И ДА ПРОСТИШ - НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩОТО....
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Зависи от ситуацията и от обстоятелствата.
Ако наример е изневяра в дългосрочно време, т.е. любовница не бих му простила.
Ако е леко преживяване от глупост, несигурност и ако ми каже и наистина съжалява може да му простя.
Вече сме доста време заедно и не бих прекратила връзката ни заради едната грешка. Но пак казвам - зависи от обстоятелствата и от това дали усещам любовта му все още. Но все пак едно е на думи, друго е като го изпиташ. Въпросът е дали след направеното ще мога отново да му имам доверие и дали ще мога да го докосвам така както преди.
Едва ли..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не ..защото дори и да му простя съм доста злопаметна и във всеки един момент , ще му го натяквам
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Зависи от много неща естествено - отношенията ни, колко време сме заедно, характера му, причината за изневяра бла бла... Като цяло обаче мисля че съм склонна да простя.
Зависи:
-Колко дълга и колко е сериозна връзката ни?
-устояла ли е на други премеждия връзката ни
-аз дала ли съм достатъчно и защо е отишъл при друга
-извинението "бях пиян" не ми минава..
-след скандал ли е станала изневерята или е системна
-от това кога ще си признае/ или сама ще провеждам разследването
-ако искрено покаже че съжалява бих му простила...
НЕ!
Зависи колко държа за него.. И какво е направил :P
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
не... направи ли го веднъж, ще го направи и втори път... но нз ако прекалено много го обичам може и да простяи пак зависи от ситуацията
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]