- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако гаджето ви ви изневери бихте ли му простили?
не... направи ли го веднъж, ще го направи и втори път... но нз ако прекалено много го обичам може и да простяи пак зависи от ситуацията
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
еми зависи от многу неща![]()
на бившия бях готова да простя за всичко,сегашният още не си го е заслужил
Не мисля. Ако тръгне по други значи вече не ме обича. Знам, че проблемът няма да е в мен, защото му давам абсолютно всичко, от което има нужда: прегръдки, перфектен секс, цялата ми обич, угаждам му за всичко... Чак го глезяТака, че за да иде при друга-вече чувствата му са си отишли и няма смисъл от прошка.
lichno az mu prostih ako e istinska lubov proshka moje da se dade no trqbva da ima i razkaqnie ot negova strana inache ne
Гадно е.. изневяра .. не знам какво да кажа .. не ми се е случвало .. но мисля че не .. не бих простил
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Зависи. Ако ми изневети еднократно, просто да прав секс с някоя, без да имат връзка, вероятно да. Но ако ходи и с друго момиче, едва ли бих била способна да простя такова предателство. Много го обичам, но ако ме постави във втората ситуация, не бих. Дано не се случи![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
едва ли,но зависи какво,къде,как и защо точно е станало...сигурно бих...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
НЕ !
Ако го е направил, значи не ме обича.Тогава защо да му прощавам ?
Аз не бих простила никога за изневяра! Но на мен са ми прощавали![]()
..Why can't I be innocent..
да, бих простила, ако не става въпрос и за емоционална обвързаност. аз съм широко скроен човек. ако се обичате, ще си говорите на тези теми и ще си установите собствени правила, спрямо конкретната връзка.![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
oh zashto si mislite che iznevqrata e znak,che nqkoi veche ne vi obicha,ta nie sme malki,lubopitni,savsem normalno e vednuj pone da sme se celunali s nqkoi dr,prosto e taka,proshtavala sum iznevqra,no tq ne beshe svurzana sus sex,beshe prosto nqkakva celuvka(ako dori moje taka da q nareka)
ммм зависи от мн неща...
може да простя...може и да не простя....
ако обичам човека...защо да не му дам втори шанс...
Не бих.
Именно защото, както казаха по-нагоре сме установили правила срещу това. Ако не ме обича или обича нея - раздяла. Ако не му давам нещо, от което наистина има нужда - първо да дойде и да поговори с мен и да измислим решение. Ако положението не се променя, то тогава да ме остави и да търси това, което му липсва.
Мога да простя да ме оставят. Но не и да ме правят на глупачка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
АБСОЛЮТНО НЕ !Колкото и да я обичам няма да простя подобно нещо!Дори мн да съжелявам после,защото щом един път е станало ще стане пак !![]()
Той е простил твоята изневяра а ти неговата няма тфа е доста тъпо (:Първоначално написано от ;
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Ще простя изневяра ако е секс, ако става дума за емоционално привличане там вече няма какво да се прави. Такъв човек не можеш го върна.
Не изневярата е глупаво нещо.Начесване на путката и това е.... ако тя слага секса пред любов не е за мен
мне не бих простила , или си с мен или без мен !
opredeleno Ne!