- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако гаджето ви ви изневери бихте ли му простили?
охх ами аз му простиих просто като го гледах ... как плачеше ( за пръв да се разплаче и то за момиче) представих си утрешния ден без него , без възможноста да го видя ии просто ... го направих![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
КАТЕГОРИЧНО НЕ !![]()
НАПРАВО ми падна в очитеи сега изпитвам само омраза
![]()
white sensation![]()
Първоначално написано от xpici
Първоначално написано от Alabala16
Първоначално написано от Duncan
Първоначално написано от i hate you but i love you
Първоначално написано от Leopardess
Първоначално написано от thefreak
[b][i]Айде сега да ви засече всичките. Ако се е стигнало до изневяра не мислите ли, че нещо му трябва, което вие не му давате ? Не мислите ли, че грешката да ви изневери е ваша ?Първоначално написано от taffy
Не мислите ли, че вие сте го накарали да изневери ?
Цитирам :
О извинявай, значи ти можеш да изневеряваш, а не допускаш на тебе да ти изневеряват така ли ? Това знаеш ли как се нарича ? Аз ще б1да така доб1р да ти кажа : КУРВОЛЪК..Първоначално написано от i hate you but i love you
Цитирам :
Защо по дяволите ще го мразиш ? Че не си успяла да му дадеш това, от което се нуждае и той го е пот1рсил на друго място ?Първоначално написано от xpici
Цитирам :
Това, че ти е изневерил значи ли, че не те обича ? А п1к ти ако го обичаш би му простила.. и би вложила повече в1в вр1зката си... да задоволяваш по всякак1в начин нуждите му...както ти на него така и той на тебе... а не да се стига до изневяра..Първоначално написано от Leopardess
хаха... не давах му всичкоооо ама всичкооооПървоначално написано от gPa3HuTeJl
друг е върпоса че ако не бях аз той нямаше да порасне
да мразя го, защото най-много мразя лъжата и лицемерието и това адцки ме нарани
да го обичам ли ?!
защото аз можех, а не му изневерих знаеш го ! и защо? защото държа на хората .. и искаш да не го мразя .. мм![]()
![]()
white sensation![]()
сърце не ми давашеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
но може би щях да се изкуша хаха ;дд
ама сега съжалявам ама късно той първи го направи[finger] ):--)
white sensation![]()
Е деба... така е кат' гле'ам counter strike-a, а не тебеПървоначално написано от xpici
![]()
даПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
а аз часовника![]()
![]()
white sensation![]()
da ako go obi4am istinsi i mi vqrvam
не бе ако искаш да поиграем цс пак ?Първоначално написано от xpici
![]()
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
мм отдавна не съм играла (mm)![]()
white sensation![]()
Не,не бих могла,защото изневярата е едно от нещата,които никога не бих простила.А,и защото въднъж някой да срине доверието ми към него,връщане на зад няма... Колкото и да държа на един човек,една такава постъпка разваля всичко!
Зависи от много неща... Определено ще ми бъде много трудно и дори да му простя никога няма да бъде същото...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
zVISI OT MNOGO NESHTA![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Еми точно сега мисля,че ще проста,но то зависи от много неща.Ако наистина мн я обичам и сичко е вървяло перфектно и наистина съжалява бих.....Но пак казвам от мн неща зависи
![]()
хм.. абе честно да ти кажа и аз... има - няма 1 - 1/2 месец.. ама ако ш'е играеме ш'е играем с заглушител... че без заглушител не е оферта... пр1скат се патроните и става беля... имаме ли сделка ?Първоначално написано от xpici
![]()
хъмм... ми ставаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
white sensation![]()
Не!Не бих простила такова нещо!
(Примерно:Изневерил ми е, направил го е съзнателно ,знаел е , че ще ме нарани и въпреки това очаква да му простя ?!![]()
Прошката е израз на слабост...
А и както в много от темите тук съм чела , че щом 1 път стане ...и 2ри ще има....Нима и 2рия път ще простите?
Освен това не вярвам да съжалява...На пръв поглед може би...но вътрешно едва ли!?
![]()
)
Няма начин това да се случи...Да ми изневери гаджето де![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Аз лично съм прощавала изневяра..давала съм 2ри шанс..но разбира се беше на човек за който давах всичко,който толкова много обичах..а и той поп някъв начин доказваше любовта си към мен...
НЕ!НЕ бих простила.