- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако гаджето ви ви изневери бихте ли му простили?
зависи
Аз съм импулсивен човек, затова ще го реша в момента, зависи от много неща![]()
Няма да има смисълда му прощавам.Нещата никога няма да бъдят такива,каквито са били преди изневярата му.
прощавала съм.. ПОВЕЧЕ НИКОГА!![]()
но по-скоро не .Първоначално написано от sisityy
аз съм прощавала...
за мен има доста по-страшни неща от някава си изневяра
но пък и той го заслужава
Не!
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Може би да... , но никога няма да забравя какво е направил/а и ще имам 1 на ум постояно..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Бих простила, ако момчето си заслужава и наистина съжалява за постъпката си, ако не ми пука за него нищо няма да му прощавам!
Бих простила, но никога няма да дам втори шанс![]()
You only saw the dark side of me
Bring me back to my reality
I have lost my belief
надали...
обаче тои 100% не би ми просттилл...![]()
Първо ще се обедя дали на него му е гадно и наистина се съжелявя .. ако е така ще напрая още повече да му е гадно .. като му кажа супер гадни неща .. и след това ще му пр0стя !![]()
I just called to say I lovee yah !
не!...
всъщност нз, аз мн го мъча на тема секс и не му пускам, ама го съблазнявам, и ако не издържи и отиде да спи с няква, няма да му простя, въпреки че сиг би бил прав... оф мн сложно!![]()
идеята ми е: щом ми изневерява, значи не му давам нищо, тогава нека си търси друга, която му дава всичко! само той губи![]()
Първоначално написано от Riot
Не !!!
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
мхм... всеки има право на 2ри шанс се пак![]()
По принцип зависи от много неща...:
-на какъв етап е връзката
-характера на момчето
-проблемите,които сме имали - караници,спорове,ревност ...
и т.н.
...,но по принцип бих му простила стига това да се е случило един единствен пътОбаче не е истина какъв ад го чака след това
Доверието ми няма да бъде същото,при всяка караница ще се споменава случилото се и т.н. (по принцип съм много злопаметна
)
Нооо в момента съм спокойна,защото знам,че сегашния ми приятел не би направил нещо подобноПрекалено много ме обича,прекалено много проблеми преодоляхме заедно,благодарение на мен (и най-вече на чувствата му към мен) той успя да излезе от помията,в която беше затънал заради "добрите си приятели" (вече бивши приятели и по-добре)
![]()
Гаджето изневери ли ми хахаНикога няма и простя няма сила на тоя свят която да ме накара да простя.просто направи ли тая грешка ме губи на секундата
![]()
Бих му простила, защото го обичам изключително много, колкото и да ми е гадно, но няма да са същите нашите взаимоотношения както преди! Няма да му имам доверие... Ще му проверявам телефона... Няма да го пускам почти никъде да излиза освен с мене... Абе грозна картинка ще е... Евентуално след извесно време ако пак си възвърне доверието всички ще е както преди! :P Човек се учи от грешките си! Така натрупва своя житейски опит!![]()
Да грешиш е човешко! Да прощаваш божествено!![]()