лирчко започна така запознах ме се да кажем в skype след тола излязохме вечерта аз той и кучето му (миси) и си говорихме съвсем обикновенни неща и изведнъж кучето му ни овърза и аз паднах в обятията му и ме хвана срам и продължихме разходката си ... след това седнахме на една пейка и той си сложи ръката зад мен смисал прегърна ме и аз мн се и доиде момента кога то да ме целуне и тои посегна и аз за да отбия номера казах хубава шапка глупаво е но какво да направя и той каза за това съм си я купил и не след дълго го целунах и кучето зе да се обайда а преди това той каза чр тя никога не е лаяла..и каза миси започва да ревнува .... и нз за какво стака ка въпрос и той каза че не бил срамежлив и мойел да лъже всяко момиче в очите и от тогава това ми е в главата след това на профила на скахпа му пишеше мое щастие къде си ти стоя там поне 3 дни и след това пак излязохме катф ие прибрах на профила на скайпа му пишеше "имам чувството ,че ще падка от два мн високи стола " и това седе с дни и аз се отчаях ,но си мълчах ...сега ме търси и аз мн се радла; ,но не се излизали скоро и тези мисли ме измъчват и нз какво да правя