- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата
Попринцип не гледам човек по очите...
Сегашния ми приятел е с много тъмни очи..Бившия беше със зелени...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Попринцип не гледам човек по очите...
Сегашния ми приятел е с много тъмни очи..Бившия беше със зелени...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Никакво значение
Мхм!Няма,стига да притежават някакъв особен блясък!Първоначално написано от krisiiiiito
няма значение...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Пъстри или кристално сини.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
тъмни незнам защо но винаги си харесвам момче и се оказва с кафяви или черни о4и![]()
![]()
sini ili 4erni![]()
+1 иначе много харесвам и синиПървоначално написано от LiGlA...
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
гледам.погледа,не.цвета(но. ините.са.с.малко.предимств)
I can't stop myself from loving you <3
Най-много ми харесват СИВИ!!! След това са зелените. Полудявам по сиви очи...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тъмно кафявии .......нереални хаха
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Не ми прече какви очи има.Стига ми да го обичам![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
[b] Когато видя едно момче, не гледам първо очите,въпреки че и те ми правят впечатление накрая...Обръщам внимание на думите му,жестовете му....на държанието му....Очите гледам накрая може да се каже...Ако е някакъв простак,дори да има най-красивите очи не бих се занимавала с него...
![]()
Иначе харесвам много сини очи,кафявите също са ми тръпка.
Е нямам предпочитания за очите...но знам, че зелени очи с черна коса много вървятИначе изпе*ерастеното "рус със сини очи" всички го знаеме
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ми много харесвам светло сини очи, но не си избирам гаджетата по очите:P
Зелени или черни-обожавам ги ,особено зелените.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Винаги хората със сини очи са ми били по-интересниНо все пак цветът не е от голямо значение
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.