Здравейте аз съм едно момиче на 16 години и съм адски объркана,защото не мога да разбера какво всъщност изпитва момчето,което харесвам към мен.Ще започна от това че още от първия момент,в който го видях изпитах онова странно чувство и до края на деня нямах търпение да дойде утре за да го видя пак.Потърсих го първа,заговорих го,взех му скайпа и така се започна всичко.С него се сближавахме все повече и повече и накрая вече бяхме станали много близки приятели - помагахме си за домашните,готвехме се заедно преди контролно,прибирахме се заедно,говорихме си в училище,пишехме си постоянно и аз бях започнала да си мисля че ще стане нещо,но накрая една вечер докато си пишехме по скайпа и се разпитвахме кой как е с гаджетата разбрах,че той си има... .Почувствах се много зле и реших да се отдръпна от него,затова спрях да му говоря.Той все още ме търсеше понякога.Аз обаче с времето разбрах,че той си пада леко бройкаджия и след седмица е сменил гаджето си с друга и не знам защо но оттогава си промени отношението към мен - почти не общувахме в продължение на седмица.Накарая аз се ядосах и измислих друг план за действие - говорих пред него с най-добрата си приятелка и разказах че ще излизам с друго момче,с което сме гаджета ( но това не е така) ,но така че той да ме чуе.Аз просто исках някак си да разбере че не мога да го чакам вечно а и исках да тествам чувствата му към мен.На училище той не показа че се е подразнил,но вечерта ми писа по скайпа ( а не ми беше писал от десетина дни ) и ме помоли да му пратя снимка на това момче по скайпа.Аз му пратих,но той ги отказа.Накрая реших че след като все пак се позаинтересува от това значи си струва пак да подновя опитите си,но този път по- по малко.Пак започнахме да си говорим и да се закачаме и ето че една вечер след като сме свършили училище той излязал преди мен,изчакал ме някъде по и докато вървях към спирката изтича и ме догони за да се прибираме двамата ( нещо,което не беше се случавало от месец насам ),по пътя си говорихме,смеехме се и беше адски забавно,но аз не показах колко съм се зарадвала - нали уж трябва да му покажа,че съм ,,заета" вече.После през уикенда си писахме до 12 часа вечерта разни смехории (това също отдавна не се беше случвало ) и ето че в началото на седмицата той отново се виждаме.Освен няколкот погледа в часовете и няколото изречения,които разменихме през деня,друго не стана-сякаш че нищо не се беше случвало през изминалите 3 дни.Защо?А забравих да спомена че веднага след като разбра за ,,гаджето" ми,той скъса с неговото.
Другото което с епитам е защо когато аз вървах след него и той имаше реални шансове да бъде с мен стига да пожелае,но тогава не направи нищо,а сега когато уж вече съм заета от друг той започна да се държи по съвсем друг начин.Объркана съм вече и не го разбирам.А вие????