- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 25-ти кадър !?
Ми.. недейте гледа тв.Първоначално написано от Dumb
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Точно това имах предвид като казах ,че сме нейна жертва- зависими сме от нея.
ПП: Страхотен подпис^^
Още такива клипчета знаете ли?
Е, защо чак зависими... аз почти не гледам и си ми е добре.Първоначално написано от Dumb
Мерси.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
по-спокойно хора, не насирайте гащите
За клипчета не, но за песни с обърната наобратно реч знам. Ей тоя дето е на аватара на Swinkenhoffer вече е правил такива със сатанинска реч.Първоначално написано от Loshotia
(поне така са казват, не съм я обръщал наобратно). Някой ако знае как да обърне наобратно "ПРиказка" на ПИФ и да каже кво се чува. xD
кажа, кажи, плсссс...страшно интересно ми ее....
Аз извиках неволята, мошно, и сама си я обърнах наобратно песента, но честно казано не намирам нищо подозрително в нея- дай ми моля ти се някакви насоки.
http://www.pravoslavieto.com/news/20...nski_kadri.htm
Научих за това понятие преди около 3 години. :P
Има го и в музиката ... само че не се нарича по този начин, ама идеята е същата - да ти промие мозъка![]()
@zloto,във Файт Клуб работата е много..очебийна.Ние сме предупредени за това,така да се каже.
Иначе ще се въздържа от коментар.
25 - ти кадър ... ? Соооу?!
Ясно ми е, че нищо не е скрито и също така веднага се досетих какво е това в последния кадър...
просто го дадох като пример...
А интернетът не е ли един вид манипулация?! Телевизията?! В днешно време почти няма медии или прочие, които да НЕ манипулират. Този 25-ти кадър е просто някакво оправдание за всичко, случващо се днес.
Първоначално написано от Mooo6no
еми аз намерих програма пуснах песента на обратно и нямаше нищо инт просто се чуваше на обратно но в песента на пиф-горим има скито послание. а на тоя на авата кои е изпълнителя че така не го разпознавам
![]()
малко е fps-a на тея филмите, как не лагват не знамна мене цс-а не ми ли е 80фпс не мога да цъкам
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Опитваха се да прилагат 25-тия кадър по Брейнияк и още едно предаване по Дискавъри.Реален резултат нямаше.
От 100 човека в залата само 2-3 бяха "подведени".
И когато гледах лично АЗ видях кадъра.
Има мнение,че като мигнеш в момента,в който кадъра се "изписва" можеш да го видиш.
Сега ще започнете ли да се съмнявате и в това дали родителите ви са ваши ?![]()
Ако не ви го кажат по телевизията вие никога няма да разберете за тия неща?! И това е само много малък и дребен пример. Странно как никой не забеляза отпечатъците в клипчето на боби и никой не каза и дума за това.
Според мен нарочно са го напарвили да се разбере че има тоя кадър, за да се сетите за какво става въпрос и да сте поне малко по-пердпазливи.
Прекалено голямо доверие имате на неща, които си нямате и ни най малка представа за какво точно служат и акк функционират.
Нали се сещате, че никой няма да каже по телевизията ако бъде създадена машина на времето или телепорт или нещо подобно![]()
![]()
Просто защото никой няма сметка "общият работник" да зане тези неща, Той си работи и е по-добре да не знае.![]()
Някой замислял ли се е защо секса е толкова модерен?![]()
Сигурно ни контролират мозъка с лъч и ни казват да правим повече секс???
може да не е с лъч![]()
Секса си е важно нещо - нормално е да е по много..
И само за справка - преди 100 години хората са правели много повече секс от сега![]()
ok
говря примерно![]()
http://www.vbox7.com/play:0f249de7 какво ще кажете за това!?
playin' basketball
Ами на подсъзнателно ниво ти въздейства 25-тия кадър и може да ти генерира мисли и нужди по-силно като да си жаден и да ти покажат на Кока Кола бутилка в 25-тия кадър и така да си купиш през рекламата и да им се увеличат печалбите. Работи това нещо доказано е и има строги мерки/закони против този вид манипулация. Така, че сега не се ползва.
Търсещ половинка.
Разкрихте ги! Браво!![]()
Дайте сега нататък да видим какво друго ще намерите, ако ви ин тересува разбира се![]()