- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Новият Skype
Здравейте!Изтеглих си го и честно казано не разбирам почти нищо.Който го има...харесва ли ви?Лично на мен-никак.
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Пробвала съм /НЕразбирм/ но съм си най-доволна от старата версия.
Която е 2.8![]()
WTF ? Я пояснете малко за какво става дума...аз знам за послдна версия 3.8 и бета 4.0..![]()
o0 то има и някаква версия 6.5 ...чела съм за нея ама не ми трябва...Първоначално написано от Lucho
Със старата си е най-добре.
за бета 4.0![]()
обаааче кофтито е, че не си спомням коя беше предната версия, която използвах-онази с видеоклиповете.Знаете ли коя е за да си я изтегля отново..че с тази ще се побъркаам![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Така си е...и аз несъм фен на новите версии на програми...немога да уча разни работи наново...ако щете вярвайте,с биткомет 0.60 съмПървоначално написано от Lysit0
![]()
![]()
a az s 0.59Първоначално написано от Lucho
makar 4e utorrenta e po qk
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Първоначално написано от b0Nb0n
nai qko e bit spirit kato programa za svalqne pone za mene
ina4e tegli6 skype 3.8. ne6to si tva e ot starite versii vsi4ko predi beta e s oblik na stariq s klipove gluposti igri i prostotiii !!!
![]()
Ае стига с тоя Линукс ве...Първоначално написано от tqnko
всяко мнение ти е за тоя линукс...още малко ще ме заразиш и аз да сменям оп. система...
![]()
Ooo тая последната версия е пълна бозаааааа,абсолютно не я препоръчвам на никой![]()
![]()
![]()
Аз си бачкам с "3.6.0.248 Version " и съм супер доволен![]()
аз съм с най новия бетата и е мн по як от другите само първите дни трудно се свиква
Дайте линк за Download
http://www.skype.com/download/skype/...s/downloading/Първоначално написано от Lucho
![]()
![]()
![]()
Аве аз ли нещо съм зле или вие? Не намирам никва разлика в между новия и стария![]()
Е тука вече се изхвърляш малкоПървоначално написано от tqnko
![]()
да утре си в затвора![]()
![]()
![]()
И аз не знаех до преди 10 мин но проверихПървоначално написано от Bianca
Горе от лентата с инструменти на Скаипа цъкаш:
ПомощЗа Скайп и ти изкарва версията
![]()
тва ли е новия...хмм..а разликата ква еПървоначално написано от LeVski_fen
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Май аз съм злетоДадения линк не е за 4.0 ами за 3.8... и за тва не намерих разлика.
http://zamunda.net/details.php?id=145744&hit=1 ето тук го намерих новия, и сега го тегля, пък ще видим, ще ми хареса ли
![]()
Тва не го разбрах нещоПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Тая версия с видеото за добавяне в чата е ужасна.
Много често се бъркам и натискам тва за виеото и тряя чакам половин час да зареди и да го изключа![]()
и аз го теглих преди сигорно 7-8 месеца ;дд и нищо не му разбирахнякво супер объркано иначе е хубав... ама стария си ми е по добре![]()
white sensation![]()
Някой беше дал линк на 1ва страница, уж за новия скайп. Изтеглих го, ама си беше като стария и пуснах 1я пост на тази страница. После обаче видях, е тва всъщност е стария скайп и намерих вече новата версия 4.0. И такам. Много е яко и различноПървоначално написано от LeVski_fen
![]()