- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Леле Обичам я ......
Всичко започна в един бар , седя си аз на щъркела пред бармана и точно тогава , всякаш от нищото се появи и тя. С големи зелени очи , продълговата шия , и тапа на задника. Дааа това беше тя , седеше и ме гледаше от рафта , попитах бармана как се казва а той отвърна :
- Пещерска Отлежала.
Влюбих се от първият миг , и от тогава не мога да спра да впивам от нейната жизненост...
Вече направихме трета годишнина , а аз не мога да изтрезнея от нейната красота.
Но имаме само 1 проблем всеки път когато тя е с мен , и пия от нейната бодрост на другият ден ме боли глава.
За това кажете мили хора трябва ли тази връзка да продължи , или да се разделя с моята приятелка Пещерска Отлежала и да се прехвърля на Мери Джейн , с която се познаваме много одавна....
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
Хитър си.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
остани с тази, с която наистина те прави щастлив!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Понякога боли от любовта...
Първоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Наистина приятели благодаря ви за подкрепата утре ще ви осведомя какво съм решил.... Благодаря за съветите.
Аз съм злобен боклук.!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
скуууууучно
![]()
Mary Jane !
Пич.. страшната дилема.. не ти завиждам..Според мен имаш 2 варианта..
1. Както каза някой, от любовта боли.. Ако можеш да издържиш главоболието..Остани с нея.. Или се друсай с аспирин нон стоп..
2. Зарежи я... Кфо ше си мъчиш тикфата.. Хващай оная.. другата..
Your choice..
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
+1Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
Ноо все пак добре си помисли, в бара е пълно с красавици, можеш да ги сменяш всяка вечер.
![]()
![]()
избери тази която наистина обичаш![]()
+1Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
![]()
Вчера цяла вечер бях с Мери и нейната приателка Кока Кола и останах много доволен , ще избера нея , решено е вече .....![]()
Аз съм злобен боклук.!
Алкохолик
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Направете си 3ка![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Зимай ги и двете за 3-йка, верно, че щи дойде нанагорнище...но мисля, че си заслужава!Първоначално написано от Glavoreza
![]()
Аз викам да обърнеш резбата и да тръгнеш с Джак Даниелс...или с Джони Пешеходеца!И двамата са пичове![]()
ооффф
Testis unus,testis nullus...