- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бронзираща пудра
preporachaite mi nqkakva bronzirashta pudra za lice kam 10 15 lv
shadow4e
Заглавията трябва да са на кирилица.
Аз бих ти препоръчала едно нещо,то е нещо като пудра пак само че е във формата на четка за пудра и отдолу има нещо като контейнерче,смисал като кутийка под четката и прави невероятен бронзов тен на лицето аз съм много доволна и струва само 7 лв,мисля че марката беш Essence![]()
Тази на Ейвън 10,50можеш ида използваш бронзиращи перли
![]()
то може да прави бронозов загар ама да не стана на петна после като си мия лицето,защото използвах автобронзант за тяло и станах на петнаПървоначално написано от love_to_love_u
![]()
а също и да те питам от кой град си
![]()
Точно... перлите са по леки, но бронзират ;}Първоначално написано от shell
![]()
Ами моята пудра е на bourjois Delice de Poudre .Обаче тя е по-скъпичка . Аз я взех за 24 лв май ,не помня с точност,но сигурно ще я намериш и за по-малко . Тя е е блестящи частици и много ми харесва ....ако си търсиш нещо такова![]()
съгласна съм...също искам да добавя че с перлите можеш да изкараш около 2 год...Първоначално написано от Sintya
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
+1Първоначално написано от _mimi7y_
Bring it on baby.. I taste good!
az izpolzvam perli kato ruj no iskam neshto koeto da imitira powe4e tena ot lqtoto zatowa si mislih za bronzirashta pudra.uj iskam da imam leten zagar .. uj da ima blestqsht efekt![]()
![]()
vidqh 4e oriflame predlaga nqkav krem v tubi4ka za blestqsht efekt.ako nqkoi go e izpolzval moje li da mi kaje dali ima smisal da si q pora4vam
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ! една моя приятелка си я вэе - никакъв ефект (за това на Oriflame говоря) .Иначе аз пак съм на мнение че на Bourjois пудрата е най-доброто решение .
mersi macki![]()
Има на Essence то4но каквато търсиш -бронзира и блести![]()
Twilight FANPIRE
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 2:51 pm Заглавие:Първоначално написано от love_to_love_u
--------------------------------------------------------------------------------
Има на Essence то4но каквато търсиш -бронзира и блести
za edno i sahto neshto govorite nali ? :P znachi kato otida v parfuimeriqta kazvam: "iskam pudra na Essence,koqto bronzira" :P
a sashto iskam i da pitam (mn sam nagla ama ko da napr) kato si sloja ot tazi pudra na Essence da ne stana kato maska
![]()
само не си слагай някоя твърде блестяща през деня. Също внимавай колко тъмна я взимаш... че да не ти изглежда лицето мръсно... все пак бронзърите придават "загар." Значи, бронзър се слага само там където лицето ти най-много изгаря от слънцето. челото, носа, бузите, и съвсем малко на брадичката. Разбира се и на другите места не трябва да се прекалява.
misi :P
takaa .. vzeh si pudrata na Essence .. takava kato mozaika deto e .. i si q slagam varhu fon dio tena no stawam na petnaiskam da pitam kak moga da q slagam za da sedi krasiwo .. da slagam li osnova otdolu ili samo pudrata
![]()
Перлите на Ейвън са много хубави.Аз слагам фон дьо тен и отгоре от перлите и стои чудесно.![]()