- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какви цици харесвате момчета
ami mom4eta az da vi pitam kvi cici haresvate moite sa srednideistavite
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
средни около 85-95см добре оформени НЕ СИЛИКОНЕНИ![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Силно се надявам да имаш впредвид гръдната обиколкаПървоначално написано от BlackRevenger
![]()
![]()
Иначе - тия, към които е прикрепено гаджето ми![]()
![]()
нормални... абе не харесвам циците, а момичето... цици има всяка...
Raise your fist!
+1 Аз гледам задните частиПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Е ама да не и плоска като дъска.
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Големината няма значение важна е формата. Трябва да са стегнати и леко щръкнали.![]()
средни закраглени и стегнати а не някой отпуснати и виснали хах
http://images.google.bg/images?q=Den...=1&sa=N&tab=wi
Тва е моя идеал !
по ме възбужда да гледам момичето одзатлеко пълни най ми харесват. циците нямат толкова значение
не е ли прибързано ?Първоначално написано от tami
поне едно кафе и да се поцелуваме малко ?![]()
Ако момичето ми харесва ще ми хареса със сички видове цомби...ма иначе ако си ги избирам по бомби сиг ще е с големи, стегнати и с големи шайбиПървоначално написано от tami
![]()
![]()
![]()
![]()
Е да не съм момче..но реших да пиша по темата ид а изкажа мнението си! не мисля че циците на едно момиче трябва да са някъв критерий...не мисля че това трябва да е нещото което прави единствено впечатление на момчето...бих казала едно от най малкото значителни неща;]
Първоначално написано от JoeBanana
![]()
Мен циците също не ме впечатляват ама предпочитам да са естествени, а не пълни с гума... и да, както каза slunchiceto0, размера няма значение...ако си обичаш момичето, и да няма цици, няма да ти пука
![]()
ХАхахХХАхХАхххАхахахах каква двусмислица се е получила не е истина ;д;д;д;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
abe razbrahme 4e kat se obi4ate, ne vi ebe kvi sa i cicite . I vse pak edva li nqmate nikav ideal, moje da dadete pic .![]()
![]()
От лични наблюдения - женски.
ПП: Момчетата, които могат да различат силиконови от естествени само с гледане са...много малко.... А и се съмнявам, че изправени пред големи гърди, ще си мислят точно за това...И, да, знам за приятелките, любовта и гърдите.
Ами.. хм, чисто сексуално... а то май така гледаме на жените последно време - цици требва да има, ама да имаи да са стегнати, не като некви торбички да галят диафрагмата
да ви кажа понякога зависи и от излъчването на момичето... има някой момичета дето имат малки цици ама са мн по сексапилни от момичета с по-големи, като отбелязвам че стаа дума за случай все с хубави момичета. Но все пак, другари да си го кажем, колкото повече толкова повече
![]()
Ем, незнам... Може би такива ?
Не съм цицоман чесно казано.![]()
тука къде видехте цици, да попитам аз така...Първоначално написано от TheBlackStranger
![]()
е паа готини харесваме![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
момчето ги харесва жълтиПървоначално написано от 6ibanqka
![]()
Samе shit... different way
Първоначално написано от 6ibanqka
![]()
ЦИЦОМАН
![]()
![]()
Повече харесвам оформени дупета![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Аз различавам силикона от естествените![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮